ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Търсите бързо решение и помощ срещу мишки и плъхове !

15.02.2017

Ако имате проблем с мишки или плъхове и се нуждаете от професионален съвет и помощ срещу тези гризачи, сте попаднали на правилната фирма за борба с вредители. Бран Инсект освен, че има опит от 2005г в ДДД услугите, но и извършва посещение на място за поставяне и прилагане на най-съвременните методи и средства за борба с мишките и плъховете, а освен това предлага и редица качествени родентициди – препарати за лично ползване с цел пълното унищожаване на популациите от гризачи. Разбира се само когато наши специалисти извършат обработката можем да ви гарантираме 100% ефективност.

Помощ мишки

5 причини заради които ви е нужна професионална помощ срещу мишките и плъховете?

1. Плъховете са изключително ловки и някои екземпляри могат да скачат на височина до 1 – 1,20 метра. Ето защо трябва да се търси бързо и сигурно решение за борба с тях.

2. Мишките пък са толкова фини и елегантни, че могат да се промъкнат през неподозирано малки цепнатини под вратите или през пукнатини в стените на кухнята, банята и други помещения с тръбопроводи и канализация. 

3. Плъховете са изключително хитри и не приемат каква и да е примамка и дори само един екземпляр да заподозре, че може това да е отрова, той веднага предупреждава цялата популация от гризачи  и те спират да консумира препарата.

4. И мишките и плъховете се размножават изключителни бързо, като сивия плъх известен и като канализационен ражда до 7 пъти в годината до 14 малки на раждане, а една домашна мишка може да създаде за година около 100-130 мишлета, тъй като ражда до 10 пъти за 12 месеца, всеки път по 7-13 мишлета. Това е изключително голямо възпроизводство и в такива случаи професионалната помощ от фирма с опит определено е от значение за бързото овладяване на проблема с гризачите.

5. Срещу плъховете и мишките е добре да се потърси професионална и навременна помощ, чрез подходящо решение и поради още една много важна причина – те разпространяват болести, като туларемия, ендемичен петнист тиф, лептоспироза, а в миналото и чумата – бича на Средновековието, покосила милиони.

Помощ плъхове

Важно: Не са редки случаите, в които предприемайки сами действия срещу мишките и плъховете, проблема ви си остава и дори се задълбочава, тъй като те или се приспособяват към отровите, или ги отбягват, а много често и въобще не ги забелязват. Правилната борба с гризачите зависи: от вида на препарата, от местоположението на което е заложен, от количеството в което е заложен и как точно се поставя (задължително се ползват ръкавици) и не на последно място - от това да познавате добре поведенчески специфики на мишките и плъховете, а ние от фирма Бран Инсект ЕООД сме на ти с техните маниери и начин на живот.

* Ако статията ви е била полезна или желаете да я споделите на ваш сайт, ще сме ви благодарни да цитирате сайта ни или да поставите линк към него. Вашата подкрепа е важна за нас. Благодарим ви.


Още полезна информация от блога

Как да се справим с мишките вкъщи? - Бран Инсект

Как да се справим с мишките вкъщи?

17.04.2019
Повечето от вас, които са гледали популярното анимационно филмче Том и Джери, най-вероятно все съчувстват на горкото мишле Джери, което е преследвано от котката Том, но все успява по някакъв начин да я надхитри. В реалния живот обаче, мишките нито са толкова хитри, нито толкова симпатични, нито желани.....

Виж още

Видовете плъхове в България - Бран Инсект

Видовете плъхове в България

25.03.2019
Никак не е сложно да се досетите какво се крие зад сложните думи дезинфекция и дезинсекция, използвани редовно от фирмите за борба с вредителите. Какво обаче остава за по-неразбираемата дума дератизация?! Всъщност произходът ѝ е от латинското отрицание des  и rattus, означаващо плъх. Казано по-просто:.....

Виж още

Какво е антикоагулант? - Бран Инсект

Какво е антикоагулант?

13.06.2018
Изобщо не си и мислим как да Ви правим живота по-скучен и досаден, занимавайки Ви с разни сложни термини, като антикоагулант. Но ако решите да ни обърнете малко внимание, ще разберете, че темата си струва. Знаете, че има хора, които си взимат за домашен любимец от онези пухкави малки мишлета като.....

Виж още