ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Търсите бързо решение и помощ срещу плъхове или мишки!

15.02.2017

Ако имате проблем с мишки или плъхове и се нуждаете от професионален съвет и помощ срещу тези гризачи, сте попаднали на правилната фирма за борба с вредители. Бран Инсект освен, че има опит от 2005г в ДДД услугите, но и извършва посещение на място за поставяне и прилагане на най-съвременните методи и средства за борба с мишките и плъховете, а освен това предлага и редица качествени родентициди – препарати за лично ползване с цел пълното унищожаване на популациите от гризачи. Разбира се само когато наши специалисти извършат обработката можем да ви гарантираме 100% ефективност.

Помощ мишки

5 причини заради които ви е нужна професионална помощ срещу мишките и плъховете?

1. Плъховете са изключително ловки и някои екземпляри могат да скачат на височина до 1 – 1,20 метра. Ето защо трябва да се търси бързо и сигурно решение за борба с тях.

2. Мишките пък са толкова фини и елегантни, че могат да се промъкнат през неподозирано малки цепнатини под вратите или през пукнатини в стените на кухнята, банята и други помещения с тръбопроводи и канализация. 

3. Плъховете са изключително хитри и не приемат каква и да е примамка и дори само един екземпляр да заподозре, че може това да е отрова, той веднага предупреждава цялата популация от гризачи  и те спират да консумира препарата.

4. И мишките и плъховете се размножават изключителни бързо, като сивия плъх известен и като канализационен ражда до 7 пъти в годината до 14 малки на раждане, а една домашна мишка може да създаде за година около 100-130 мишлета, тъй като ражда до 10 пъти за 12 месеца, всеки път по 7-13 мишлета. Това е изключително голямо възпроизводство и в такива случаи професионалната помощ от фирма с опит определено е от значение за бързото овладяване на проблема с гризачите.

5. Срещу плъховете и мишките е добре да се потърси професионална и навременна помощ, чрез подходящо решение и поради още една много важна причина – те разпространяват болести, като туларемия, ендемичен петнист тиф, лептоспироза, а в миналото и чумата – бича на Средновековието, покосила милиони.

Помощ плъхове

Важно: Не са редки случаите, в които предприемайки сами действия срещу мишките и плъховете, проблема ви си остава и дори се задълбочава, тъй като те или се приспособяват към отровите, или ги отбягват, а много често и въобще не ги забелязват. Правилната борба с гризачите зависи: от вида на препарата, от местоположението на което е заложен, от количеството в което е заложен и как точно се поставя (задължително се ползват ръкавици) и не на последно място - от това да познавате добре поведенчески специфики на мишките и плъховете, а ние от фирма Бран Инсект ЕООД сме на ти с техните маниери и начин на живот.

* Ако статията ви е била полезна или желаете да я споделите на ваш сайт, ще сме ви благодарни да цитирате сайта ни или да поставите линк към него. Вашата подкрепа е важна за нас. Благодарим ви.


Още полезна информация от блога

Инсектицид

Инсектицид

18.01.2017
Знаете ли всъщност какво е инсектицид? Думата произлиза от английската дума „insect“– насекомо, която пък произлиза от латинската „insectum” – насекомо. Инсектицидите са всички химически съединения от който са направени препаратите за борба срещу вредните насекоми. По-долу в статията може да.....

Виж още

Кои са отровните видове змии в България?

Кои са отровните видове змии в България?

17.01.2017
За написването на тази статия ни помогна Марко Иванов - биолог по образование и херпетолог по призвание, а също и неговия колега Любен Домозетски. Те любезно ни предоставиха и няколко уникални снимки направени от тях на терен, при срещи с най-отровните и опасни видове змии в България. В статията се.....

Виж още

Как да различите мишката от плъха?

Как да различите мишката от плъха?

02.11.2016
Много хора се затрудняват да направят разлика между мишка и плъх, а  правилното идентифициране на вредителя – ускорява процеса по неговото унищожаване или прогонване и като цяло увеличава ефективността от действията които сте решили да предприемете срещу него. Всъщност те лесно могат да бъдат.....

Виж още