ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Търсите бързо решение и помощ срещу плъхове или мишки!

15.02.2017

Ако имате проблем с мишки или плъхове и се нуждаете от професионален съвет и помощ срещу тези гризачи, сте попаднали на правилната фирма за борба с вредители. Бран Инсект освен, че има опит от 2005г в ДДД услугите, но и извършва посещение на място за поставяне и прилагане на най-съвременните методи и средства за борба с мишките и плъховете, а освен това предлага и редица качествени родентициди – препарати за лично ползване с цел пълното унищожаване на популациите от гризачи. Разбира се само когато наши специалисти извършат обработката можем да ви гарантираме 100% ефективност.

Помощ мишки

5 причини заради които ви е нужна професионална помощ срещу мишките и плъховете?

1. Плъховете са изключително ловки и някои екземпляри могат да скачат на височина до 1 – 1,20 метра. Ето защо трябва да се търси бързо и сигурно решение за борба с тях.

2. Мишките пък са толкова фини и елегантни, че могат да се промъкнат през неподозирано малки цепнатини под вратите или през пукнатини в стените на кухнята, банята и други помещения с тръбопроводи и канализация. 

3. Плъховете са изключително хитри и не приемат каква и да е примамка и дори само един екземпляр да заподозре, че може това да е отрова, той веднага предупреждава цялата популация от гризачи  и те спират да консумира препарата.

4. И мишките и плъховете се размножават изключителни бързо, като сивия плъх известен и като канализационен ражда до 7 пъти в годината до 14 малки на раждане, а една домашна мишка може да създаде за година около 100-130 мишлета, тъй като ражда до 10 пъти за 12 месеца, всеки път по 7-13 мишлета. Това е изключително голямо възпроизводство и в такива случаи професионалната помощ от фирма с опит определено е от значение за бързото овладяване на проблема с гризачите.

5. Срещу плъховете и мишките е добре да се потърси професионална и навременна помощ, чрез подходящо решение и поради още една много важна причина – те разпространяват болести, като туларемия, ендемичен петнист тиф, лептоспироза, а в миналото и чумата – бича на Средновековието, покосила милиони.

Помощ плъхове

Важно: Не са редки случаите, в които предприемайки сами действия срещу мишките и плъховете, проблема ви си остава и дори се задълбочава, тъй като те или се приспособяват към отровите, или ги отбягват, а много често и въобще не ги забелязват. Правилната борба с гризачите зависи: от вида на препарата, от местоположението на което е заложен, от количеството в което е заложен и не на последно място - от това да познавате добре поведенчески специфики на мишките и плъховете, а ние от фирма Бран Инсект ЕООД сме запознато отлично с тях.

* Ако статията ви е била полезна или желаете да я споделите на ваш сайт, ще сме ви благодарни да цитирате сайта ни или да поставите линк към него. Вашата подкрепа е важна за нас. Благодарим ви.


Още полезна информация от блога

Как да различите мишката от плъха?

Как да различите мишката от плъха?

02.11.2016
Много хора се затрудняват да направят разлика между мишка и плъх, а  правилното идентифициране на вредителя – ускорява процеса по неговото унищожаване или прогонване и като цяло увеличава ефективността от действията които сте решили да предприемете срещу него. Всъщност те лесно могат да бъдат.....

Виж още

Пръскане или ръсене срещу гризачи – мишки и плъхове

Пръскане или ръсене срещу гризачи – мишки и плъхове

01.08.2016
Фирма Бран Инсект унищожава плъхове, мишки, съсели и други вредни гризачи не с пръскане или ръсене, а чрез съвременни високоефективни препарати одобрени от МЗ и РЗИ. Термините „ръсене за гризачи“ или „пръскане срещу плъхове и мишки“ са неправилни и заблуждаващи, тъй като срещу тези вредители не.....

Виж още

Защо някои препарати за дератизация са невинаги ефективни?

Защо някои препарати за дератизация са невинаги ефективни?

12.11.2015
Ако някога сте се сблъсквали с нашествие на гризачи - мишки и плъхове, вероятно вече сте опитвали да се преборите с тях по конвенционалния начин - с отрова, закупена от аптеката или специализиран магазин и вероятно сте разбрали по трудния начин, че тези средства рядко дават бърз и категоричен.....

Виж още