ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Видове отрова за плъхове и мишки.

27.02.2014

Същност на най-разпространените отрови за плъхове и мишки.

Отровите за плъхове и мишки се наричат родентициди и са изключително разнообразни по състав, размер, структура и цвят. Също така, не трябва да забравяме, че различните отрови за мишки и плъхове имат и индивидуален химичен състав, който зависи както от това кой е производителят на съответната отрова, така и от това за какви цели тя е била пусната на пазара, и на какви места ще бъде употребявана.

Съвременните отрови за плъхове и мишки се разработват по такъв начин, че да бъдат предпочитани от вредните гризачи, дори при наличието на естествена храна срещана свободно в природата, каквато е: зърното, житото, повечето от зеленчуците и др.

От какво зависи качеството и цената на отровата за мишки и плъхове

Качеството, респективно и цената на всяка една отрова за мишки и плъхове се определя от няколко фактора. На първо място е важен химичният състав на отровата. На второ място е от значение, какво ще е мястото на приложение на отровата - дали ще е за открити или за закрити терени. Не на последно място е от значение какви ще са атрактантите (съставките които привличат гризачите към отровата), които са неизменна част при производството на най-съвременните отрови за плъхове и мишки.

Защо да предпочете фирма Бран Инсект за борба с гризачи?

Добре е да знаете, че най-силните и качествени отрови за борба с гризачи не се продават свободно в търговската мрежа, а могат да се употребяват само от лицензирани фирми за борба с вредители, каквато е и фирма Бран Инсект. Това е така, защото за да се извършват обработки с отрови от най-висок клас, са нужни по-специални умения и знания, както за това къде и как да се заложат, така и в какво количество и по-какъв начин, за да са още по-примамливи за гризачите. Всичко това ние правим с цел да постигнем по-бърз, качествен и сигурен резултат в нападнатите от плъхове и мишки райони. По същата причина най-качествените отрови срещу гризачи, са с по-високи цени, но пък ефекта е гарантиран, а за нас точно това е най-важно - да не оставаме разочарован дори и един наш клиент.

Ето защо дори и да не изберете нас за унищожаване на плъхове или мишки във вашият дом, двор или търговски обект, ние от Бран Инсект ви съветваме да не избирате случайни фирми и още по случайни отрови за борба с гризачи, защото както обичаме да казваме: "Качеството определя нашите цени и е гаранция за вашето спокойствие и здраве".

Ако желаете да поръчате унищожаване на гризачи за градовете София, Пловдив, Варна или Бургас, моля не се колебайте, а се свържете с нашите служители.


Още полезна информация от блога

Какво е антикоагулант?

Какво е антикоагулант?

13.06.2018
Изобщо не си и мислим как да Ви правим живота по-скучен и досаден, занимавайки Ви с разни сложни термини, като антикоагулант. Но ако решите да ни обърнете малко внимание, ще разберете, че темата си струва.Знаете, че има хора, които си взимат за домашен любимец от онези пухкави малки мишлета като.....

Виж още

Помощ срещу плъхове и мишки

Помощ срещу плъхове и мишки

15.02.2017
Ако имате проблем с мишки или плъхове и се нуждаете от професионален съвет и помощ срещу тези гризачи, сте попаднали на правилната фирма за борба с вредители. Бран Инсект освен, че има опит от 2005г в ДДД услугите, но и извършва посещение на място за поставяне и прилагане на най-съвременните методи и.....

Виж още

Как да различите мишката от плъха?

Как да различите мишката от плъха?

02.11.2016
Много хора се затрудняват да направят разлика между мишка и плъх, а  правилното идентифициране на вредителя – ускорява процеса по неговото унищожаване или прогонване и като цяло увеличава ефективността от действията които сте решили да предприемете срещу него. Всъщност те лесно могат да бъдат.....

Виж още