0

Видове отрова за плъхове и мишки.

27.02.2014

Същност на най-разпространените отрови за плъхове и мишки.

Отровите за плъхове и мишки се наричат родентициди и са изключително разнообразни по състав, размер, структура и цвят. Също така, не трябва да забравяме, че различните отрови за мишки и плъхове имат и индивидуален химичен състав, който зависи както от това кой е производителят на съответната отрова, така и от това за какви цели тя е била пусната на пазара, и на какви места ще бъде употребявана.

Съвременните отрови за плъхове и мишки се разработват по такъв начин, че да бъдат предпочитани от вредните гризачи, дори при наличието на естествена храна срещана свободно в природата, каквато е: зърното, житото, повечето от зеленчуците и др.

От какво зависи качеството и цената на отровата за мишки и плъхове

Качеството, респективно и цената на всяка една отрова за мишки и плъхове се определя от няколко фактора. На първо място е важен химичният състав на отровата. На второ място е от значение, какво ще е мястото на приложение на отровата - дали ще е за открити или за закрити терени. Не на последно място е от значение какви ще са атрактантите (съставките които привличат гризачите към отровата), които са неизменна част при производството на най-съвременните отрови за плъхове и мишки.

Защо да предпочете фирма Бран Инсект за борба с гризачи?

Добре е да знаете, че най-силните и качествени отрови за борба с гризачи не се продават свободно в търговската мрежа, а могат да се употребяват само от лицензирани фирми за борба с вредители, каквато е и фирма Бран Инсект. Това е така, защото за да се извършват обработки с отрови от най-висок клас, са нужни по-специални умения и знания, както за това къде и как да се заложат, така и в какво количество и по-какъв начин, за да са още по-примамливи за гризачите. Всичко това ние правим с цел да постигнем по-бърз, качествен и сигурен резултат в нападнатите от плъхове и мишки райони. По същата причина най-качествените отрови срещу гризачи, са с по-високи цени, но пък ефекта е гарантиран, а за нас точно това е най-важно - да не оставаме разочарован дори и един наш клиент.

Ето защо дори и да не изберете нас за унищожаване на плъхове или мишки във вашият дом, двор или търговски обект, ние от Бран Инсект ви съветваме да не избирате случайни фирми и още по случайни отрови за борба с гризачи, защото както обичаме да казваме: "Качеството определя нашите цени и е гаранция за вашето спокойствие и здраве".

Ако желаете да поръчате унищожаване на гризачи за градовете София, Пловдив, Варна или Бургас, моля не се колебайте, а се свържете с нашите служители.


Още полезна информация от блога

Помощ срещу плъхове и мишки

Помощ срещу плъхове и мишки

15.02.2017
Ако имате проблем с мишки или плъхове и се нуждаете от професионален съвет и помощ срещу тези гризачи, сте попаднали на правилната фирма за борба с вредители. Бран Инсект освен, че има опит от 2005г в ДДД услугите, но и извършва посещение на място за поставяне и прилагане на най-съвременните методи и.....

Виж още

Как да различите мишката от плъха?

Как да различите мишката от плъха?

02.11.2016
Много хора се затрудняват да направят разлика между мишка и плъх, а  правилното идентифициране на вредителя – ускорява процеса по неговото унищожаване или прогонване и като цяло увеличава ефективността от действията които сте решили да предприемете срещу него. Всъщност те лесно могат да бъдат.....

Виж още

Пръскане или ръсене срещу гризачи – мишки и плъхове

Пръскане или ръсене срещу гризачи – мишки и плъхове

01.08.2016
Фирма Бран Инсект унищожава плъхове, мишки, съсели и други вредни гризачи не с пръскане или ръсене, а чрез съвременни високоефективни препарати одобрени от МЗ и РЗИ. Термините „ръсене за гризачи“ или „пръскане срещу плъхове и мишки“ са неправилни и заблуждаващи, тъй като срещу тези вредители не.....

Виж още