ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Помощ при борба с гризачите от лицензирана фирма

22.10.2015

Защо трябва да подхождате сериозно при борбата с гризачите и да търсите професионална помощ?

борба с гризачи от лицензирана фирмаГризачите са вредители, които тормозят човечеството от векове. Те са особено опасни, не само, поради способността им да нанесат сериозни поражения на земеделските насаждения, но защото различните видове гризачи - мишки, плъхове и съсели са преносители на едни от най-страшните зарази. Чумните епидемии от миналото са причинявани именно от плъховете, които винаги намират начин да живеят в близост до хората.

Борбата с гризачите търпи непрестанно развитие, тъй като този неприятен биологичен вид, също търпи постоянна промяна. С времето гризачът придобива резистентност към голяма част от отровите, създадени да го унищожат, а това налага употребата на мощни и ефективни средства. Ако си мислите, че можете да се преборите успешно с нашествието на мишки и плъхове без професионална помощ, значи не познавате добре този труден за побеждаване враг.

Кой може да помогне в борбата с гризачите?

Наличието на гризачи в жилищни и търговски помещения застрашава сериозно живота и здравето на хората, тъй като те влизат в директен контакт с различни количества хранителни продукти, като ги заразяват и правят негодни за консумация. Това носи както икономически загуби, така и здравословни проблеми, които без адекватни мерки, могат да придобият размерите на епидемия.

Тъй като гризачите се приспособяват изключително бързо към всяка недружелюбна среда и имат свойството да се размножават застрашително бързо, борбата с тях трябва да бъде решителна, незабавна и категорична. Най-добрата възможност да се отървете от плъхове, мишки, съсели и полевки ви дават услугите на професионалните фирми за Дератизация, Дезинсекция и Дезинфекция.

Едни от най-добрите помощници срещу гризачите са "наемните убийци" на вредители от фирма Бран Инсект ЕООД, която се бори успешно с плъхове, мишки и съсели от 2005 година. Причината все повече хора да търсят помощ за подобни услуги е, че сме се доказали във времето като специализирана фирма с пословичен професионализъм, който се изразява в бърза реакция и използване на професионални средства, които прилагаме на най-подходящите места.

Бран Инсект ЕООД се занимава с професионално прогонване и унищожаване на гризачи от частни жилища и търговски и складови помещения. Фирмата използва последните иновации в борбата с вредителите и ги прилага прецизно и ефективно, за да ви гарантира максимална и качествена защита срещу едни от най-неприятните и опасни вредители.


Още полезна информация от блога

Как да се справим с мишките вкъщи? - Бран Инсект

Как да се справим с мишките вкъщи?

17.04.2019
Повечето от вас, които са гледали популярното анимационно филмче Том и Джери, най-вероятно все съчувстват на горкото мишле Джери, което е преследвано от котката Том, но все успява по някакъв начин да я надхитри. В реалния живот обаче, мишките нито са толкова хитри, нито толкова симпатични, нито желани.....

Виж още

Видовете плъхове в България - Бран Инсект

Видовете плъхове в България

25.03.2019
Никак не е сложно да се досетите какво се крие зад сложните думи дезинфекция и дезинсекция, използвани редовно от фирмите за борба с вредителите. Какво обаче остава за по-неразбираемата дума дератизация?! Всъщност произходът ѝ е от латинското отрицание des  и rattus, означаващо плъх. Казано по-просто:.....

Виж още

Какво е антикоагулант? - Бран Инсект

Какво е антикоагулант?

13.06.2018
Изобщо не си и мислим как да Ви правим живота по-скучен и досаден, занимавайки Ви с разни сложни термини, като антикоагулант. Но ако решите да ни обърнете малко внимание, ще разберете, че темата си струва. Знаете, че има хора, които си взимат за домашен любимец от онези пухкави малки мишлета като.....

Виж още