ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Професионална дезинсекция от лицензирана фирма Бран Инсект

28.10.2015

дезинсекцияПомощ! Нашествие на насекоми!

Насекомите, макар и дребни животинки са нещо, с което определено не искаме да съжителстваме. Те са способни да предизвикат погнуса и неприязън у повечето хора, а у някои дори панически ужас. Насекомите са нещо, което не искаме нито в дома си, нито в търговския си обект, а още по-малко в заведението за обществено хранене, където приготвяме и сервираме храна за своите клиенти.

Битката с насекомите продължава много дълго и не винаги приключва в полза на човека, особено, когато се използват неефективни и непрофесионални методи и средства. Не се заблуждавайте, че с продукт, закупен от аптеката или магазинната мрежа ще можете да надвиете упорити гадинки, като бълхите и мравките, а да не говорим за хлебарките, които са тежката артилерия сред инсектите.

Кой може да ни помогне в битката срещу инсектите?

В една неравностойна война, каквато е тази между човека и многомилионната армия от насекоми, единственият шанс за успех е да потърсим опитен, компетентен и отзивчив наемен убиец на вредители. Много важен и полезен съюзник е Бран Инсект ЕООД - една от най-добрите, лицензирани фирми за борба с вредителите, действаща на територията на София и почти всички големи български градове.

Това, което прави Бран Инсект ЕООД необходим съюзник в борбата с насекомите е неговата високата компетентност и професионализъм. Не бива да пренебрегваме и факта, че фирмата е лицензирана и не само използва най-новите и ефективни препарати, но и извършва процедурите по дезинсекция под контрола на РЗИ (ХЕИ), БАБХ и Министерство на здравеопазването, което гарантира пълната безопасност за здравето на нашите близки, клиенти и нашето собствено.

Бран Инсект извършва качествена дезинсекция на жилища, складове и търговски обекти от 2005г, като се бори успешно с над 20 вида летящи и пълзящи вредители сред които:

 • хлебарки;
 • дървеници;
 • бълхи;
 • мравки;
 • комари;
 • кърлежи;
 • мухи, оси;
 • молци;
 • дървояди;
 • сколопендри;
 • стоножки;
 • гъсеници и много други вредни инсекти.

 

Доверете се на Бран Инсект ЕООД - безпощадният към всички вредители наемен убиец, който ще ви позволи да спите спокойно нощем и да се радвате на чиста и спокойна атмосфера у дома и на работното място.


Още полезна информация от блога

Борба с гризачи от лицензирана фирма

Борба с гризачи от лицензирана фирма

22.10.2015
Защо трябва да подхождате сериозно при борбата с гризачите и да търсите професионална помощ? Гризачите са вредители, които тормозят човечеството от векове. Те са особено опасни, не само, поради способността им да нанесат сериозни поражения на земеделските насаждения, но защото различните видове.....

Виж още

Правилният избор на оръжие е ключът към успешната дератизация

Правилният избор на оръжие е ключът към успешната дератизация

15.10.2015
Можем ли да се справим сами? Нашествието на гризачи и по-конкретно на плъхове и мишки е нещо, с което никой не иска да се сблъсква. Тези животинки са не само неприятни, но и особено опасни, а освен това са и много труден за побеждаване противник, тъй като притежават вродена интелигентност. Тяхната.....

Виж още

Против бълхи вкъщи

Против бълхи вкъщи

07.10.2015
Какво можем да направим и защо е важно да действаме бързо? Бълхите са сред насекомите, които са почти постоянни спътници на хората, както по селата, а вече все по често и в градовете, но ако повечето насекоми са просто досадни, то бълхите са сред опасните видове, тъй като те пренасят зарази, а тяхното.....

Виж още