ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Бран Инсект вече във Варна и Бургас

03.03.2014
Бран Инсект вече във Варна и Бургас

От лятото на 2010 г. и по-точно от началото на месец юни фирма Бран Инсект ЕООД започна да извършва своята дейност и в двата най-големите български черноморски градове - Варна и Бургас. До момента третирахме обекти срещу вредители предимно   в градовете София, Пловдив и Божурище и близките им населени места. Унищожаваме хлебарки, бълхи, мравки, кърлежи, сколопендри, плъхове, съсели и др., извършваме и защита от змии, котки, кучета и много други неприятели.

След като през 2009г. разширхме своята дейност в град Пловдив, през тази година ние се ориентирахме и към нашето любимо черноморие, където се надяваме благодарения на своята прецизност и висок стандарт за качество да спечелим още много нови клиенти и да доразвием своя бизнес. 

Както и до сега ние ще обработваме против вредители освен частни жилища (апартаменти, къщи, офиси и т.н.) и всички видове търговски и обществени обекти (кафета, ресторанти, хотели, болници, складове, хранителни магазини и др.) незвисимо от тяхната площ и дейността коята извършват.

Откриването на нови офиси бе наложено от факта, че много от нашите отвърдени клиенти, които спечелихме през годините, най - вече със предлаганото от нас качество, опражняват своята дейност не само в София и Пловдив, но и във Варна и Бургас, където държат да бъдат обслужвани отново от нас. Освен това след откриването на новите си офиси във Варна и Бургас, Бран Инсект стана национална фирма за борба с вредители и вече ще може да обслужва обекти почти във всяка една точка на България.

Другите наши офиси в градовете София, Пловдив и Божурище остават с непроменено местоположение.


Още полезна информация от блога

Как се вади впит кърлеж?

Как се вади впит кърлеж?

02.03.2014
С настъпването на лятото и избуяването на тревата започват и оплаквания от ухапване от кърлежи. Тези малки кръвосмучещи насекоми са изключително опасни за човешкото здраве, тъй като са преносители на редица заболявания сред които най - опасни са кърлежовите енцефалити, Лаймската болест и Ку -.....

Виж още

Видове отрова за плъхове и мишки

Видове отрова за плъхове и мишки

01.03.2014
Същност на най-разпространените отрови за плъхове и мишки. Отровите за плъхове и мишки се наричат родентициди и са изключително разнообразни по състав, размер, структура и цвят. Също така, не трябва да забравяме, че различните отрови за мишки и плъхове имат и индивидуален химичен състав, който.....

Виж още