ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Дезинфекция на дома от професионалисти с опит

02.07.2020
Дезинфекция на дома от професионалисти с опит - Бран Инсект

Сигурно се чудите какво е същността на дезинфекцията на дома и има ли значение дали е направена от професионалисти с опит? Дали наемането на някоя фирма за почистването му отгоре до долу - прозорци, повърхности, подови настилки  и т.н. ще унищожи успешно всички вируси и други опасни микрооранизми? Отговорите на тези и още други въпроси ще намерите в статията ни по-долу. 

Разлика между професионална дезинфекция и обикновено почистване

При професионалната дезинфекция на дома не говорим за почистване и дезинфектиране с препарати от рода на Доместос или някой подобен продукт. Става въпрос за фирмите за борба с вредители, които осъществяват дезинфекция на дома не почиствайки го, а дезинфекцирайки го, осигурявайки му цялостно премахване на вируси, бактерии, паразити, микроби и други невидими микроорганизми, които могат да виреят във всяко жилище, мазе, таванско помещения или пък вила вследствие появата на хлебарки, бълхи, плъхове, мишки, гълъби, наводнение или друго замърсяване причинено от животни, насекоми или природно бедствие. Разликата между почистване и дезинфекция е тънка, но съществена. Ето защо и има специализирани фирми за дезинфекция и отделни фирми за почистване на домовете.

Различните вредители изискват и различен подход

При нашествие от насекоми в частни обекти

Не след всяко насекомо е необходимо да се прави дезинфекция на дома, но все пак ето няколко съвета как да се справите с вредните инсекти.

Особено в мазетата на жилищните сгради е препоръчително след обработки срещу бълхи,  хлебарки и канални мухи да се прави и дезинфекция на общите части от входа. Затова когато видите, че входа или жилището ви е нападнато от вредители като описаните по-горе насекоми, сигурно си казвате, че можете сами да се справите с този проблем. Има препарати против хлебарки, против мухи, дървеници, бълхи и всякакви други вредители, но има и специфики за да постигнете висока и гарантирана ефективност. Ваше право си е да избирате дали ще решите да си мерите силите с разните гадинки сами или пък ще се доверите на професионалистите с опит в борба с вредителите и дезинфекцията на дома, каквито са Бран Инсект. Все пак опит от 2005 г. не е за подценяване, но вие си решавате, а ние само споделяме част от знанията си в тази статия. В първия случая бихме ви препоръчали поне да използвате качествени препарати, които можете да намерите в нашия онлайн или пък във физическия ни магазин и да прочетете внимателно инструкциите им за употреба. Много е важно да използвате винаги защитни ръкавици и предпазни маски, за да можете максимално да се предпазите от вдишването на вредни микрочастици.

При атака от гризачи в частни обекти

Когато става въпрос за атака от гризачи като мишки и плъхове, определено ви съветваме да не се заемате сами. Това са от животните, носещи най-много болести. Дори и да успеете да се отървете от тях чрез поставянето на капани или отрови, последвалата дезинфекция на дома, вилата, мазето на входа на блока или офиса от професионалисти с опит е силно препоръчителна. Все пак гризачите са сред най-честите преносители на редица зарази.

За дезинфекцията в заведения и борбата с вредители там

Абсолютно задължително е обаче да се доверите на фирма за борба с вредители, която разполага с професионалисти с богат опит в дезинфекцията, когато сте собственик на заведение за обществено хранене, магазин за хранителни стоки, използвате или разполагате със стопанска постройка или какъвто и да е търговски обект работещ с хранителни продукти. Всички тези места са най-застрашени от вредители, с които трябва да се подхожда с професионализъм, с който можем да се похвалим ние, от фирма Бран Инсект ЕООД, доста популярна и като Наемни убийци на вредители. Дали ще осъществяваме дезинфекция след наплив от хлебарки, мухи или  бълхи, вилнеещи плъхове из мазетата ви или пък след нахлуване на гълъби из таванските ви помещения или след наводнение на мазетата ви - за нас няма значение, защото сме се сблъсквали многократно с всякакви подобни проблеми и отдавна сме намерили най-ефективните дезинфекционни средства за решаването им. 

А ето им малко повече информация за различните видове дезинфекция на дома.

Предлагаме следните специфични видове дезинфекция на дома:

Дезинфекция срещу коронавирус - Ковид 19

Разбира се, че като фирма съществуваща от 2005 г, която се е наложила на българския пазар с качество и коректност се занимаваме и с дезинфекция на домове, офиси, мазета, складове и други обекти където е необходимо защита от коронавирус, известен и като Ковид 19. Тя е малко по-специфична от останалите видове дезинфекции и малко по-рискова за екипите ни, затова и цената й се определя индивидуално след предварително запитване.

Дезинфекция срещу плесен и мухъл

В следващия линк е описана обстойно дезинфекцията срещу плесен и мухъл която извършваме професионално в Бран Инсект. Накратко е добре да знаете, че плесените в дома, офиса и дори мазетата и таваните не е правилно да се подценяват, тъй като се причинители на много опасни заболявания и дори натравяния.

Дезинфекция на пясъчници

Дезинфекцията на пясъчници е най-належаща за пясъчниците на детските площадки разположени около блоковите пространства и пясъчниците в детските гради, но все пак я споменаваме към статията ни за дезинфекция на дома, защото може някога да ви се наложи да ползвате и тази услуга. А ето и подобна статия за дезинфекцирането на пясъчници.  

Ако статията ви е била полезна или би била интересна за някои ваш познат, може да я споделите от социалните бутони по-долу. 


Още полезна информация от блога

Видове отрова за плъхове и мишки - Бран Инсект

Видове отрова за плъхове и мишки

01.03.2014
Същност на най-разпространените отрови за плъхове и мишки. Отровите за плъхове и мишки се наричат родентициди и са изключително разнообразни по състав, размер, структура и цвят. Също така, не трябва да забравяме, че различните отрови за мишки и плъхове имат и индивидуален химичен състав, който.....

Виж още

Как се вади впит кърлеж? - Бран Инсект

Как се вади впит кърлеж?

02.03.2014
Статията е актуализирана на 26.04.2019 г.С настъпването на лятото и избуяването на тревата започват и оплаквания от ухапване от кърлежи. Тези малки кръвосмучещи насекоми са изключително опасни за човешкото здраве, тъй като са преносители на редица смъртоносни заболявания. Сред най-опасни заболявания.....

Виж още

Бран Инсект вече във Варна и Бургас - Бран Инсект

Бран Инсект вече във Варна и Бургас

03.03.2014
От лятото на 2010 г. и по-точно от началото на месец юни фирма Бран Инсект ЕООД започна да извършва своята дейност и в двата най-големите български черноморски градове - Варна и Бургас. До момента третирахме обекти срещу вредители предимно   в градовете София, Пловдив и Божурище и близките им.....

Виж още