ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Помощ хлебарки! 5 причини да се обърнем за помощ към специалист?

22.09.2015

Помощ хлебарки!Хлебарките са сред нашествениците, които наистина могат да ни накарат да викаме за помощ. Те, за разлика от другите насекоми са много упорити, устойчиви и трудни за унищожаване и ако с мравките, бълхите или молците можем да се справим понякога и сами, то хлебарките можем да победим дълготрайно само със специализирана помощ.

5 причини да потърсим специалист за помощ при унищожаването на хлебарките:

1. Не познавате навиците, особеностите и слабите места на хлебарките. За да победиш врага е важно да го познаваш, а малко от нас знаят, какво точно привлича или отблъсква досадните гадини. Фирмите, специализирани в борба с вредителите са напълно наясно с особеностите на хлебарките и ще ги атакуват по най-ефективния начин.

2. Продуктите за унищожаване на хлебарки, до които имате достъп са неефективни, тъй като са масово използвани и съответно към тям тези инсекти много лесно привикват. На пазара се предлагат свободно толкова много инсектициди, но повечето с едно и също активно убиващото вещество и затова повечето от тях са ефективни срещу хлебарките за не повече от седмица или най-много месец. Каквото и да Ви обещават производителите на препарати за домашна употреба, знайте, че само лицензираните ДДД фирми имат достъп до ефикасните химикали и знаят къде, колко и как да третират с тях, така че да се отървете от тези насекоми за минимум 6 месеца и да не се нуждаете да търсите скоро помощ срещу хлебарките.

3. Ако се подходи професионално действието от обработката е ефективно дори при третиране само в едно жилище, но ако желаете целия блок да се изчисти е нужно да се обработят колкото може повече помещения. Както и да решите да действате срещу инвазията на хлебарките, няма да се постигне дълготраен ефект ако обработвате само своето жилище и то със самоделни средства. Живущите в панелни блокове най-добре знаят, че ако у съседите има хлебарки, те рано или късно ще се появят и в техния дом. Когато има възможност специализираните фирми обикновено третират цялата сграда, така че да прогонят за дълго нашествениците, а това е единственият ключ към успеха.

4. Проблемът не търпи отлагане. Докато си мислите, че се справяте чудесно и сами с унищожаването на хлебарките, пръскайки пари за неефикасни препарати, те вероятно се множат и заемат все по-голямо пространство в дома ни. Потърсете лицензирана ДДД фирма - това ще Ви спести време, средства, много неприятни изживявания и нерви, а и ще получите професионална помощ, и гаранция за качествено убиване на хлебаркитe.

5. Можете да застрашите здравето на децата или домашните любимци. Действайки сами срещу хлебарките и експериментирайки с различни отрови за борба с тях, можете да навредите сериозно на децата си (особено ако са малки и пълзят из жилището) или на домашните си любимци. ДДД фирмите с изградено име, каквато е Бран Инсект ЕООД използват само ефективни лицензирани препарати, без цвят и миризма и ще Ви инструктират за какво да внимавате при обработка на Вашето жилище.

*При нужда от професионална помощ срещу хлебарките, моля не се колебайте да се свържете с наш специалист, а ако статията ви се е сторила полезна ще се радваме да я споделите. Всяка помощ за популяризирането на тази статия е от значение за нас, тъй като така много хора ще научат основните си грешки при борбата с хлебарките и ще ги избегнат.  


Още полезна информация от блога

Най-важното което трябва да знаете за хлебарките! - Бран Инсект

Най-важното което трябва да знаете за хлебарките!

24.08.2019
Едно от най-важните неща, което трябва да се знае за хлебарките е, че те са преносители на над 40 опасни болести сред които: коремен тиф, салмонела, дизентерия и дори хепатит А.Не е за подценяване и факта, че все още не е измислен препарат, който да въздейства върху техните неизлюпени яйца, наречени.....

Виж още

Помага ли борната киселина срещу хлебарките?  - Бран Инсект

Помага ли борната киселина срещу хлебарките?

30.10.2018
Най-вероятно сте чували за онези китайски ферми, в които се развъждат хлебарки с цел консумация, но дори и да искате да пробвате този азиатски деликатес, надали желаете да превърнете дома си в подобна ферма. Навсякъде и по всяко време, по стени, тавани и под, да виждате пъплещите създания, които освен.....

Виж още

Хлебарки - болести и зарази пренасяни от тях. - Бран Инсект

Хлебарки - болести и зарази пренасяни от тях.

28.09.2018
Има насекоми, които будят с нещо очарование у нас. Симпатичните калинки и божи кравичките. Упоритият труд на пчеличките и мравките. Песните на щурците и светлинките, които излъчват светулките. Съзираме каква прелест е създала природата и им се възхищаваме. Насекоми, които ни очароват с поведението.....

Виж още