ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Помощ хлебарки! 5 причини да се обърнем за помощ към специалист?

22.09.2015

Помощ хлебарки!Хлебарките са сред нашествениците, които наистина могат да ни накарат да викаме за помощ. Те, за разлика от другите насекоми са много упорити, устойчиви и трудни за унищожаване и ако с мравките, бълхите или молците можем да се справим понякога и сами, то хлебарките можем да победим дълготрайно само със специализирана помощ.

5 причини да потърсим специалист за помощ при унищожаването на хлебарките:

1. Не познавате навиците, особеностите и слабите места на хлебарките. За да победиш врага е важно да го познаваш, а малко от нас знаят, какво точно привлича или отблъсква досадните гадини. Фирмите, специализирани в борба с вредителите са напълно наясно с особеностите на хлебарките и ще ги атакуват по най-ефективния начин.

2. Продуктите за унищожаване на хлебарки, до които имате достъп са неефективни, тъй като са масово използвани и съответно към тям тези инсекти много лесно привикват. На пазара се предлагат свободно толкова много инсектициди, но повечето с едно и също активно убиващото вещество и затова повечето от тях са ефективни срещу хлебарките за не повече от седмица или най-много месец. Каквото и да Ви обещават производителите на препарати за домашна употреба, знайте, че само лицензираните ДДД фирми имат достъп до ефикасните химикали и знаят къде, колко и как да третират с тях, така че да се отървете от тези насекоми за минимум 6 месеца и да не се нуждаете да търсите скоро помощ срещу хлебарките.

3. Ако се подходи професионално действието от обработката е ефективно дори при третиране само в едно жилище, но ако желаете целия блок да се изчисти е нужно да се обработят колкото може повече помещения. Както и да решите да действате срещу инвазията на хлебарките, няма да се постигне дълготраен ефект ако обработвате само своето жилище и то със самоделни средства. Живущите в панелни блокове най-добре знаят, че ако у съседите има хлебарки, те рано или късно ще се появят и в техния дом. Когато има възможност специализираните фирми обикновено третират цялата сграда, така че да прогонят за дълго нашествениците, а това е единственият ключ към успеха.

4. Проблемът не търпи отлагане. Докато си мислите, че се справяте чудесно и сами с унищожаването на хлебарките, пръскайки пари за неефикасни препарати, те вероятно се множат и заемат все по-голямо пространство в дома ни. Потърсете лицензирана ДДД фирма - това ще Ви спести време, средства, много неприятни изживявания и нерви, а и ще получите професионална помощ, и гаранция за качествено убиване на хлебаркитe.

5. Можете да застрашите здравето на децата или домашните любимци. Действайки сами срещу хлебарките и експериментирайки с различни отрови за борба с тях, можете да навредите сериозно на децата си (особено ако са малки и пълзят из жилището) или на домашните си любимци. ДДД фирмите с изградено име, каквато е Бран Инсект ЕООД използват само ефективни лицензирани препарати, без цвят и миризма и ще Ви инструктират за какво да внимавате при обработка на Вашето жилище.

*При нужда от професионална помощ срещу хлебарките, моля не се колебайте да се свържете с наш специалист, а ако статията ви се е сторила полезна ще се радваме да я споделите. Всяка помощ за популяризирането на тази статия е от значение за нас, тъй като така много хора ще научат основните си грешки при борбата с хлебарките и ще ги избегнат.  


Още полезна информация от блога

Войната с плъхове и мишки – продължителна и невинаги успешна

Войната с плъхове и мишки – продължителна и невинаги успешна

14.09.2015
Как да воюваме с гризачите, за да ги победим? Как да се борим с врага? Гризачите, които най-често безпокоят хората са мишките и плъховете, при това не всички видове, а определени породи, които от край време предпочитат да съжителстват с хората. Повечето хора, разбира се не желаят това съжителство и.....

Виж още

Ефикасно средство против хлебарки

Ефикасно средство против хлебарки

07.08.2015
Има ли ефикасно средство за хлебарки и как да го открием? Хлебарката е от насекомите, обитаващи предимно закрити пространства, макар че има и видове които се срещат само в природата. Жилищните видове обичат топлината и влагата и спокойно можем да ги причислим към животните, обичащи домашния уют......

Виж още

Дървениците – паразитите, за които знаем малко

Дървениците – паразитите, за които знаем малко

30.07.2015
Случвало ли Ви се е да отседнете в хотел и да се събудите нахапан от дървеници? Вероятно е да не сте сигурни какъв вид насекомо точно Ви е ухапал и да припишете вината на бълха, комар или друг вид насекомо и това е твърде възможно, в случай че не различавате ухапването на различните насекоми. Залисани.....

Виж още