ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Помощ хлебарки! 5 причини да се обърнем за помощ към специалист?

22.09.2015

Помощ хлебарки!Хлебарките са сред нашествениците, които наистина могат да ни накарат да викаме за помощ. Те, за разлика от другите насекоми са много упорити, устойчиви и трудни за унищожаване и ако с мравките, бълхите или молците можем да се справим понякога и сами, то хлебарките можем да победим дълготрайно само със специализирана помощ.

5 причини да потърсим специалист за помощ при унищожаването на хлебарките:

1. Не познавате навиците, особеностите и слабите места на хлебарките. За да победиш врага е важно да го познаваш, а малко от нас знаят, какво точно привлича или отблъсква досадните гадини. Фирмите, специализирани в борба с вредителите са напълно наясно с особеностите на хлебарките и ще ги атакуват по най-ефективния начин.

2. Продуктите за унищожаване на хлебарки, до които имате достъп са неефективни, тъй като са масово използвани и съответно към тям тези инсекти много лесно привикват. На пазара се предлагат свободно толкова много инсектициди, но повечето с едно и също активно убиващото вещество и затова повечето от тях са ефективни срещу хлебарките за не повече от седмица или най-много месец. Каквото и да Ви обещават производителите на препарати за домашна употреба, знайте, че само лицензираните ДДД фирми имат достъп до ефикасните химикали и знаят къде, колко и как да третират с тях, така че да се отървете от тези насекоми за минимум 6 месеца и да не се нуждаете да търсите скоро помощ срещу хлебарките.

3. Ако се подходи професионално действието от обработката е ефективно дори при третиране само в едно жилище, но ако желаете целия блок да се изчисти е нужно да се обработят колкото може повече помещения. Както и да решите да действате срещу инвазията на хлебарките, няма да се постигне дълготраен ефект ако обработвате само своето жилище и то със самоделни средства. Живущите в панелни блокове най-добре знаят, че ако у съседите има хлебарки, те рано или късно ще се появят и в техния дом. Когато има възможност специализираните фирми обикновено третират цялата сграда, така че да прогонят за дълго нашествениците, а това е единственият ключ към успеха.

4. Проблемът не търпи отлагане. Докато си мислите, че се справяте чудесно и сами с унищожаването на хлебарките, пръскайки пари за неефикасни препарати, те вероятно се множат и заемат все по-голямо пространство в дома ни. Потърсете лицензирана ДДД фирма - това ще Ви спести време, средства, много неприятни изживявания и нерви, а и ще получите професионална помощ, и гаранция за качествено убиване на хлебаркитe.

5. Можете да застрашите здравето на децата или домашните любимци. Действайки сами срещу хлебарките и експериментирайки с различни отрови за борба с тях, можете да навредите сериозно на децата си (особено ако са малки и пълзят из жилището) или на домашните си любимци. ДДД фирмите с изградено име, каквато е Бран Инсект ЕООД използват само ефективни лицензирани препарати, без цвят и миризма и ще Ви инструктират за какво да внимавате при обработка на Вашето жилище.

*При нужда от професионална помощ срещу хлебарките, моля не се колебайте да се свържете с наш специалист, а ако статията ви се е сторила полезна ще се радваме да я споделите. Всяка помощ за популяризирането на тази статия е от значение за нас, тъй като така много хора ще научат основните си грешки при борбата с хлебарките и ще ги избегнат.  


Още полезна информация от блога

Ефикасно средство против хлебарки

Ефикасно средство против хлебарки

07.08.2015
Има ли такова и как да го открием? Хлебарката е от насекомите, обитаващи предимно закрити пространства, макар че има и видове които се срещат само в природата. Жилищните видове обичат топлината и влагата и спокойно можем да ги причислим към животните, обичащи домашния уют. За съжаление, колкото.....

Виж още

Вечната битка между човека и хлебарката

Вечната битка между човека и хлебарката

21.07.2015
Вечната война между хората и хлебарките Хлебарката обитава нашата планета много преди нас - хората. Тя вероятно ще продължи да живее и след нашата гибел, след като е факт, че може да издържи на всякакви екологични и метеорологични катаклизми, с изключение единствено на арктически студ. На Земята има.....

Виж още

10 Изумителни интересни неща за хлебарките

10 Изумителни интересни неща за хлебарките

27.02.2014
Неприятни, отблъскващи, загадъчни, интересни или опасни вредители? За хлебарката, за разлика от повечето други неприятели може да се каже и напише много. В следващите редове ще прочетете едни от най-изумителните неща, които доказват още повече уникалността на това насекомо пред останалите. 1. През.....

Виж още