ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Как можем сами да прогоним или премахнем мишките?

08.03.2014
Как можем сами да прогоним или премахнем мишките?

Често появата на мишки в дома или на работното място е съпътствана освен с техни изпражнения и с редица други по-тежки проблеми, като унищожаване на обзавеждането, увреждане на стени и предмети в дома, прегризване на кабели и електрическа инсталация. Освен това повечето гризачи, както и някои насекоми като хлебарките, могат да пренасят и опасни заболявания като салмонела, бубонна чума, лептоспироза и други болести опасни за хората.

За да се оттърват от мишките и плъховете голяма част от хората предпочитат да използват класически методи като капани от различно естество. За по-добри резултати капаните трябва да се поставят близо до стените. Други използват примамки намазани с лепило, така че когато мишката се улови, да не може да се освободи. По този начин тя умира от стрес, което освен, че е неприятно за нея, е придружено и със силни и неприятни звуци.

Някои клиенти преди да се доверят на професионалните ни услуги са опитвали да премахнат мишките и чрез използване на електрически уреди издаващи отблъскващи за тях ултразвукови сигнали, но за съжаление много често гризачите успяват бързо да се приспособят и към тях.

При появата на подобни вредителите в дома или офиса, много хора предпочитат да опитат да се справят с подръчни методи и средства с проблема. Това не винаги е добра идея, тъй като ако не бъдат поставени в подходящите обезопасени тунели или на по-скришни места, някои от непрофесионалните отровни примамки могат да бъдат неволно погълнати от малки деца или домашни любимци. Това до голяма степен се избягва при поръчката на професионална услуга, тъй като се използват препарати, които имат умишлено горчив вкус за хората, но същевременно са силно атрактивни за гризачите. Освен това нашите специалисти отлично знаят как, къде и в какво количество да заложат всеки един препарат.

Внимание: Моля имайте предвид, че всички отрови дори и най-прехвалените трябва да се прилагат много прецизно и според указанията на етикета и ред други специфики добре познати на всяка професионална фирма за дезинфекция, каквато е Бран Инсект ЕООД. Ако желаете гарантирано качество и индивидуално отношение, не се колебайте да се свържете с нас за да разрешим проблема с гризачите във вашето жилище или търговски обект.


Още полезна информация от блога

Методи за премахване на хлебарки

Методи за премахване на хлебарки

07.03.2014
Сигурно сте се запитвали как и дали въобще човек може сам да се справи и да унищожи напълно хлебарките, без чужда помощ и без да закупува препарати от аптеката? В тази статия ще ви опишем няколко естесвени метода и съвета за премахване на хлебарките по естествен начин, които ако ви се експериментира.....

Виж още

Само през лятото ли се срещат бълхите?

Само през лятото ли се срещат бълхите?

06.03.2014
Бълхите са по-активни в определени периоди от годината. Високите температури през лятото и влагата през пролетта и есента, създават отлични условия за тяхното по-масово размножаване. Въпреки това обаче, те са способни да живеят и в топли микро среди, като вашата къща например. В повечето случаи.....

Виж още

Отрова против змии и влечуги

Отрова против змии и влечуги

05.03.2014
Фирма Бран Инсект е дистрибутор не на отрова, а на изключително качествени и безвредни препарати против змии и гущери. Продуктите ни са от най-ново поколение и при правилно нанасяне не могат да навредят на хора или домашни любимци, тъй като имат репелентно действие. Както уточнихме това не е.....

Виж още