ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Как можем сами да прогоним или премахнем мишките?

27.02.2014

Често появата на мишки в дома или на работното място е съпътствана освен с техни изпражнения и с редица други по-тежки проблеми, като унищожаване на обзавеждането, увреждане на стени и предмети в дома, прегризване на кабели и електрическа инсталация. Освен това повечето гризачи, както и някои насекоми като хлебарките, могат да пренасят и опасни заболявания като салмонела, бубонна чума, лептоспироза и други болести опасни за хората.

За да се оттърват от мишките и плъховете голяма част от хората предпочитат да използват класически методи като капани от различно естество. За по-добри резултати капаните трябва да се поставят близо до стените. Други използват примамки намазани с лепило, така че когато мишката се улови, да не може да се освободи. По този начин тя умира от стрес, което освен, че е неприятно за нея, е придружено и със силни и неприятни звуци.

Някои клиенти преди да се доверят на професионалните ни услуги са опитвали да премахнат мишките и чрез използване на електрически уреди издаващи отблъскващи за тях ултразвукови сигнали, но за съжаление много често гризачите успяват бързо да се приспособят и към тях.

При появата на подобни вредителите в дома или офиса, много хора предпочитат да опитат да се справят с подръчни методи и средства с проблема. Това не винаги е добра идея, тъй като ако не бъдат поставени в подходящите обезопасени тунели или на по-скришни места, някои от непрофесионалните отровни примамки могат да бъдат неволно погълнати от малки деца или домашни любимци. Това до голяма степен се избягва при поръчката на професионална услуга, тъй като се използват препарати, които имат умишлено горчив вкус за хората, но същевременно са силно атрактивни за гризачите. Освен това нашите специалисти отлично знаят как, къде и в какво количество да заложат всеки един препарат.

Внимание: Моля имайте предвид, че всички отрови дори и най-прехвалените трябва да се прилагат много прецизно и според указанията на етикета и ред други специфики добре познати на всяка професионална фирма за дезинфекция, каквато е Бран Инсект ЕООД. Ако желаете гарантирано качество и индивидуално отношение, не се колебайте да се свържете с нас за да разрешим проблема с гризачите във вашето жилище или търговски обект.


Още полезна информация от блога

Какво е антикоагулант?

Какво е антикоагулант?

13.06.2018
Изобщо не си и мислим как да Ви правим живота по-скучен и досаден, занимавайки Ви с разни сложни термини, като антикоагулант. Но ако решите да ни обърнете малко внимание, ще разберете, че темата си струва.Знаете, че има хора, които си взимат за домашен любимец от онези пухкави малки мишлета като.....

Виж още

Помощ срещу плъхове и мишки

Помощ срещу плъхове и мишки

15.02.2017
Ако имате проблем с мишки или плъхове и се нуждаете от професионален съвет и помощ срещу тези гризачи, сте попаднали на правилната фирма за борба с вредители. Бран Инсект освен, че има опит от 2005г в ДДД услугите, но и извършва посещение на място за поставяне и прилагане на най-съвременните методи и.....

Виж още

Как да различите мишката от плъха?

Как да различите мишката от плъха?

02.11.2016
Много хора се затрудняват да направят разлика между мишка и плъх, а  правилното идентифициране на вредителя – ускорява процеса по неговото унищожаване или прогонване и като цяло увеличава ефективността от действията които сте решили да предприемете срещу него. Всъщност те лесно могат да бъдат.....

Виж още