ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

От какво бягат мишките ? Методи за прогонване и премахване на мишките

08.03.2014
От какво бягат мишките ?  Методи за прогонване и премахване на мишките - Бран Инсект

Често появата на мишки в дома или на работното място е съпътствана освен с техни изпражнения и с редица други по-тежки проблеми, като унищожаване на обзавеждането, увреждане на стени и предмети в дома, прегризване на кабели и електрическа инсталация. Освен това повечето гризачи, както и някои насекоми като хлебарките, могат да пренасят и опасни заболявания като салмонела, бубонна чума, лептоспироза и други болести опасни за хората.

Класически методи за прогонване на мишки

За да се отърват от мишките и плъховете голяма част от хората предпочитат да използват класически методи, като капани от различно естество. За по-добри резултати капаните трябва да се поставят близо до стените. Други използват примамки намазани с лепило, така че когато мишката се улови, да не може да се освободи. По този начин тя умира от стрес, което освен, че е неприятно за нея, е придружено и със силни и неприятни звуци.

Електрически уреди за прогонване на мишки

Някои клиенти преди да се доверят на професионалните ни услуги са опитвали да премахнат мишките и чрез използване на електрически уреди издаващи отблъскващи за тях ултразвукови сигнали, но за съжаление много често гризачите успяват бързо да се приспособят и към тях.

Професионална услуга

При появата на подобни вредителите в дома или офиса, много хора предпочитат да опитат да се справят с подръчни методи и средства с проблема. Това не винаги е добра идея, тъй като ако не бъдат поставени в подходящите обезопасени тунели или на по-скришни места, някои от непрофесионалните отровни примамки могат да бъдат неволно погълнати от малки деца или домашни любимци. Това до голяма степен се избягва при поръчката на професионална услуга, тъй като се използват препарати, които имат умишлено горчив вкус за хората, но същевременно са силно атрактивни за гризачите. Освен това нашите специалисти отлично знаят как, къде и в какво количество да заложат всеки един препарат.

Внимание: Моля имайте предвид, че всички отрови дори и най-прехвалените трябва да се прилагат много прецизно и според указанията на етикета и ред други специфики добре познати на всяка професионална фирма за дезинфекция, каквато е Бран Инсект ЕООД. Ако желаете гарантирано качество и индивидуално отношение и дискретност, не се колебайте да се свържете с нас за да разрешим проблема с гризачите във вашето жилище или търговски обект. Имаме опит от 2005 г. и отлично обучен персонал.


Още полезна информация от блога

Как да се справим с мишките вкъщи? - Бран Инсект

Как да се справим с мишките вкъщи?

17.04.2019
Повечето от вас, които са гледали популярното анимационно филмче Том и Джери, най-вероятно все съчувстват на горкото мишле Джери, което е преследвано от котката Том, но все успява по някакъв начин да я надхитри. В реалния живот обаче, мишките нито са толкова хитри, нито толкова симпатични, нито желани.....

Виж още

Видовете плъхове в България - Бран Инсект

Видовете плъхове в България

25.03.2019
Никак не е сложно да се досетите какво се крие зад сложните думи дезинфекция и дезинсекция, използвани редовно от фирмите за борба с вредителите. Какво обаче остава за по-неразбираемата дума дератизация?! Всъщност произходът ѝ е от латинското отрицание des  и rattus, означаващо плъх. Казано по-просто:.....

Виж още

Какво е антикоагулант? - Бран Инсект

Какво е антикоагулант?

13.06.2018
Изобщо не си и мислим как да Ви правим живота по-скучен и досаден, занимавайки Ви с разни сложни термини, като антикоагулант. Но ако решите да ни обърнете малко внимание, ще разберете, че темата си струва. Знаете, че има хора, които си взимат за домашен любимец от онези пухкави малки мишлета като.....

Виж още