ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Отрова против змии и други влечуги

27.02.2014

Фирма Бран Инсект е дистрибутор не на отрова, а на изключително качествени и безвредни препарати против змии и гущери. Продуктите ни са от най-ново поколение и при правилно нанасяне не могат да навредят на хора или домашни любимци, тъй като имат репелентно действие. Както уточнихме това не е отрова за змии, а топ препарат който не допуска змиите и гущерите до обектите, който искате да защитите от тях.

Добре е да знаете, че този продукт може да бъде доставян и чрез куриерска пратка до всяка една точка в България, тъй като не съдържа вредни химикали които да навредят на вашето здраве или на различните видове змии. Освен това нанасянето му е изключително елементарно и не изисква големи познания, но все пак трябва да се спазват инструкциите за употреба, които ние можем да ви предоставим или пък вие свободно може да си копирате от сайта ни.

Така наречената отрова за змии се нанася с ръкавици в обекта засегнат от змии или в близост до него в купички или в тревните площи - около струпани нарязани дървета, в близост до отпадъци и т.н.

Този продукт дава отлични резултати за борба против всички видове отровни и неотровни змии срещани в България, а може да се използва и за отстраняване на гущери.

Не на последно място е и факта, че предлаганият от нас препарат за борба със змии освен, че е много ефективен, е и много икономичен.


Още полезна информация от блога

Основателен ли е страхът ни от змии и други влечуги?

Основателен ли е страхът ни от змии и други влечуги?

15.03.2018
Самото споменаване на думите ‘’Змия’’ или ‘’Влечуги’’ предизвиква у повечето от нас неприятно усещане. Докато болшинството хора изпитват предимно неприязън към тези пълзящи животинки, то една не малка част от човечеството страда от съвсем реална и тежка фобия от влечуги, за която често няма.....

Виж още

Как се прогонват змиите от дворове, къщи, мазета, складове...

Как се прогонват змиите от дворове, къщи, мазета, складове...

12.01.2018
Какво не знаем за влечугите? У повечето от нас змиите предизвикват неприятно усещане и дори страх, което  до голяма степен е продиктувано от филми, книги и научно-популярни поредици, в които биват показвани най-отровните видове на Земята, способни да убият за секунди. За щастие в България има само.....

Виж още

Кои са отровните видове змии в България?

Кои са отровните видове змии в България?

17.01.2017
За написването на тази статия ни помогна Марко Иванов - биолог по образование и херпетолог по призвание, а също и неговия колега Любен Домозетски. Те любезно ни предоставиха и няколко уникални снимки направени от тях на терен, при срещи с най-отровните и опасни видове змии в България. В статията се.....

Виж още