ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Отрова против змии и други влечуги

05.03.2014
Отрова против змии и други влечуги - Бран Инсект

Фирма Бран Инсект е дистрибутор не на отрова, а на изключително качествени и безвредни препарати против змии и гущери. Продуктите ни са от най-ново поколение и при правилно нанасяне не могат да навредят на хора или домашни любимци, тъй като имат репелентно действие. Както уточнихме това не е отрова за змии, а топ препарат който не допуска змиите и гущерите до обектите, който искате да защитите от тях.

Добре е да знаете, че този продукт може да бъде доставян и чрез куриерска пратка до всяка една точка в България, тъй като не съдържа вредни химикали които да навредят на вашето здраве или на различните видове змии. Освен това нанасянето му е изключително елементарно и не изисква големи познания, но все пак трябва да се спазват инструкциите за употреба, които ние можем да ви предоставим или пък вие свободно може да си копирате от сайта ни.

Така наречената отрова за змии се нанася с ръкавици в обекта засегнат от змии или в близост до него в купички или в тревните площи - около струпани нарязани дървета, в близост до отпадъци и т.н.

Този продукт дава отлични резултати за борба против всички видове отровни и неотровни змии срещани в България, а може да се използва и за отстраняване на гущери.

Не на последно място е и факта, че предлаганият от нас препарат за борба със змии освен, че е много ефективен, е и много икономичен.


Още полезна информация от блога

Народни методи и средства за борба със змиите  - Бран Инсект

Народни методи и средства за борба със змиите

08.03.2020
От началото на пропукването на пролетта до късна есен ежегодно в България се сблъскваме с проблема от неканените влечуги (змии и гущерчета) в домовете, гаражите, тревните площи, лехите с зеленчуци или около палатките в къмпингите. Ето защо в някои части на България (предимно Варна и Бургас и.....

Виж още

Как и кога се размножават змиите (Яйца и Раждане) - Бран Инсект

Как и кога се размножават змиите (Яйца и Раждане)

17.06.2019
Змиите са от онези природни създания, които напразно са набедени от хората като изключително опасни, зли, противни и агресивни твари. Да, не е желателно да попаднете на анаконда, мамба или тайпан, но и вероятността за подобна среща е изключена, ако не решите да предприемете околосветско.....

Виж още

Основателен ли е страхът ни от змии и други влечуги? - Бран Инсект

Основателен ли е страхът ни от змии и други влечуги?

15.03.2018
Самото споменаване на думите ‘’Змия’’ или ‘’Влечуги’’ предизвиква у повечето от нас неприятно усещане. Докато болшинството хора изпитват предимно неприязън към тези пълзящи животинки, то една не малка част от човечеството страда от съвсем реална и тежка фобия от влечуги, за която често няма.....

Виж още