ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Отрова против змии и други влечуги

05.03.2014
Отрова против змии и други влечуги

Фирма Бран Инсект е дистрибутор не на отрова, а на изключително качествени и безвредни препарати против змии и гущери. Продуктите ни са от най-ново поколение и при правилно нанасяне не могат да навредят на хора или домашни любимци, тъй като имат репелентно действие. Както уточнихме това не е отрова за змии, а топ препарат който не допуска змиите и гущерите до обектите, който искате да защитите от тях.

Добре е да знаете, че този продукт може да бъде доставян и чрез куриерска пратка до всяка една точка в България, тъй като не съдържа вредни химикали които да навредят на вашето здраве или на различните видове змии. Освен това нанасянето му е изключително елементарно и не изисква големи познания, но все пак трябва да се спазват инструкциите за употреба, които ние можем да ви предоставим или пък вие свободно може да си копирате от сайта ни.

Така наречената отрова за змии се нанася с ръкавици в обекта засегнат от змии или в близост до него в купички или в тревните площи - около струпани нарязани дървета, в близост до отпадъци и т.н.

Този продукт дава отлични резултати за борба против всички видове отровни и неотровни змии срещани в България, а може да се използва и за отстраняване на гущери.

Не на последно място е и факта, че предлаганият от нас препарат за борба със змии освен, че е много ефективен, е и много икономичен.


Още полезна информация от блога

Как да различим ухапването от дървеници?

Как да различим ухапването от дървеници?

04.03.2014
От 2009 г. зачестиха сигналите за ухапване от дървеници, както в частни жилища, така и в обществени обекти - хотели, ресторанти и т.н.За задълбочаването на проблема оказва значение и факта, че при повечето случаи потърпевшите първоначално се заблуждават, че са ухапани от комари или бълхи и по този начин.....

Виж още

Бран Инсект вече във Варна и Бургас

Бран Инсект вече във Варна и Бургас

03.03.2014
От лятото на 2010 г. и по-точно от началото на месец юни фирма Бран Инсект ЕООД започна да извършва своята дейност и в двата най-големите български черноморски градове - Варна и Бургас. До момента третирахме обекти срещу вредители предимно   в градовете София, Пловдив и Божурище и близките им.....

Виж още

Как се вади впит кърлеж?

Как се вади впит кърлеж?

02.03.2014
С настъпването на лятото и избуяването на тревата започват и оплаквания от ухапване от кърлежи. Тези малки кръвосмучещи насекоми са изключително опасни за човешкото здраве, тъй като са преносители на редица заболявания сред които най - опасни са кърлежовите енцефалити, Лаймската болест и Ку -.....

Виж още