ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Витамин К1- коагулант при натравяне с отрова за гризачи

04.07.2018
Витамин K1 (vitamin K1) - Бран Инсект

Витамин K1

Надяваме се, че хората които четат тази статия са уравновесени и обичащи живота си и не биха опитали умишлено да се натровят с препарат срещу гризачи, но все пак е добре да са информирани как да постъпят, ако случайно се случи подобно нещо. Все пак поглъщането на родентицид, макар и не често срещано явление, може да се случи съвсем неумишлено. Особено ако имате домашни любимци или пък малки деца. Затова ще ви запознаем с действията на витамин К1, който е основният коагулант при натравяне с отрова срещу гризачи, като: плъховете, мишките или полевките.

Как действа витамин К1 и какво всъщност е коагулант? Витамин К1 способства за нормалното кръвосъсирване. Коагулация на кръвта означава разреждане гъстотата на кръвта. Води до нейното съсирване. Отровата, която се използва срещу всякакви гризачи като плъхове, мишки и полевки има обратното действие т.е. тя е антикоагулант.

Разбираемо е да ставаме леко досадни с толкова сложни термини като антикоагуланти и коагуланти, но трябва някак си да Ви обясним защо витамин К1 е основният коагулант, който е вид противоотрова, използвана при родентицидите.

Вредители като плъхове, мишки и полевки най-ефективно се обезвреждат с родентициди (отровни препарати с антикоагулантно действие). След консумация на подобна отрова за гризачи започва бавно но постепенно разреждане на кръвта, което довежда до непрестанно кръвотечение най-често чрез вътрешни кръвоизливи. Като тук е мястото и да споменем, че има и лекарства, известни като антикоагуланти, но в случая не говорим за тях.

При поглъщането на подобен препарат, витамин К1 е основното средство, което най-бързо и най-ефективно ще доведе до кръвосъсирване.  Той е животоспасяващ медикамент, описан в протоколите на всички фирми, занимаващи се с борба с вредители като плъхове, мишки и полевки. Познати като ДДД фирми.

Естествено този витамин се среща и в природата. Във зеленолистни като спанак, рукола, айсбер, зеле и др., но при поглъщане на подобни отровни препарати няма да седнете да си правите зеленчукова салата. Нито пък плодова, защото го има и в редица плодове. Вашата заветна цел е постигане на максимално бързо кръвосъсирване. А решението - инжекция витамин К1.

Въпроси относно постигане на бързо кръвосъсирване в резултат на натравяне не биха Ви занимавали, ако  се доверите на ДДД фирма Бран Инсект ЕООД, тъй като имаме опит от 2005 г. Фирмите за обезвредяване на вредители, каквато сме и ние използват професионални средства, които в случая с мишоците се поставят в специални кутии, т.е. вашите домашни любимци и деца няма да имат достъп до тях или поне ще е силно ограничен. Ето защо набавянето на инжекции с витамин К1, няма да ви е необходимо.

Ако статията ви е била полезна, моля споделете я – така ще достигне до повече хора, които биха могли да спасят живота си при евентуално натравяне с отрова срещу плъхове и мишки.Още полезна информация от блога

Градска лястовица (Delichon urbicum) - специфики - Бран Инсект

Градска лястовица (Delichon urbicum) - специфики

07.04.2021
Заради своята красота, а вероятно и заради факта, че лястовичките се хранят с неприятните за хората насекоми-вредители, тези птички открай време са били възпявани от редица автори. Много преди да се е правело някаква разлика или специфики между видовете лястовици, камо ли някой да реши, че съществува.....

Виж още

ИМА НАЛИЧНИ ДЕЗИНФЕКТАНТИ за ръце и за повърхности  - Бран Инсект

ИМА НАЛИЧНИ ДЕЗИНФЕКТАНТИ за ръце и за повърхности

11.03.2020
Към дата 26.03.2020 имаме налични следните дезинфектанти унищожаващи коронавирус (COVID 19). Имаме за повърхности и за ръце: Соликлор на прах е за повърхности - https://vrediteli.bg/magazin/prahoobrazen-dezinfektant-na-granuli-za-povyrhnostiСоликлор на таблетки също е за повърхности - https://vrediteli.bg/magazin/dezinfektant-na-tabletki-za-povyrhnostiИма наличен.....

Виж още

Важно за конската муха – овод или щръклица - Бран Инсект

Важно за конската муха – овод или щръклица

03.08.2018
Чували ли сте популярните български фрази  Нахален като конска муха , Не се дръж като конска муха или пък Не се увирай като конска муха под опашка? Ако някой Ви каже нещо подобно направо си плюйте на петите (също известна българска фраза), защото това означава, че сте прекалено нахални, досадни,.....

Виж още