ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Защо имамe хлебарки вкъщи – основни причини?

30.09.2016

Все повече хора се чудят защо имат хлебарки вкъщи - в стаите на жилищата си независимо дали обитават панелен или тухлен апартамент или къща. Все пак в къщите хлебарките се разпространяват по-трудно и доста по-рядко в сравнение с панелните блокове, но и живеещите там не са застраховани от набезите им.

Основните 7 причини да има хлебарки в апартаменти, къщи и други сгради:

Хлебарки в домовете ни - къщи, апартаменти, сгради.

  1. Най-често нашествието на хлебарките вкъщи се дължи на пускането или спирането на парното отопление, като пика е през месеците декември, когато се пуска парното за зимния сезон и през април месец когато се спира.

  2. Ремонт в близост до вашия апартамент е също една от основните причини да се развъдят хлебарки в жилището ви.

  3. Резките повишавания на температурите и задържането за по-продължително време на постоянна температурата около 20-30 или повече градуса благоприятства за бум и рязко увеличаване на популациите от кафяви и черни хлебарки, тъй като при тези температури яйцата им се излюпват най-бързо.

  4. Лошата хигиена в съседите ви или във вашия дом също не е за подценяване.

  5. Наводнението в мазето би могло да повлияе много за разпространяването на хлебарките от мазетата към жилищните помещения и на-вече кухните и баните от където минава канализационната мрежа и водопроводните тръби.

  6. Не са редки случаите когато яйцата на хлебарките се пренасят вкъщи от нас самите, при полепване по подметките на обувките ни.

  7. А може хлебарките просто да са харесали вас или домът ви и сега е момента да решите дали любовта ви е взаимна и желаете ние да ви помогнем да се разделите бързо и безболезнено с тях ☺.

Ако сте намерили отговор на въпроса "Защо имаме хлебарки в жилищата си?" и статията ви се е сторила полезна ще се радваме да я споделите с ваши приятели и познати.

При нужда от помощ срещу тези насекоми, може да се доверите на Бран Инсект ЕООД, защото ние сме фирма която унищожава качествено хлебарките от 2005 г. до сега.


Още полезна информация от блога

Най-важното което трябва да знаете за хлебарките! - Бран Инсект

Най-важното което трябва да знаете за хлебарките!

24.08.2019
Едно от най-важните неща, което трябва да се знае за хлебарките е, че те са преносители на над 40 опасни болести сред които: коремен тиф, салмонела, дизентерия и дори хепатит А.Не е за подценяване и факта, че все още не е измислен препарат, който да въздейства върху техните неизлюпени яйца, наречени.....

Виж още

Помага ли борната киселина срещу хлебарките?  - Бран Инсект

Помага ли борната киселина срещу хлебарките?

30.10.2018
Най-вероятно сте чували за онези китайски ферми, в които се развъждат хлебарки с цел консумация, но дори и да искате да пробвате този азиатски деликатес, надали желаете да превърнете дома си в подобна ферма. Навсякъде и по всяко време, по стени, тавани и под, да виждате пъплещите създания, които освен.....

Виж още

Хлебарки - болести и зарази пренасяни от тях. - Бран Инсект

Хлебарки - болести и зарази пренасяни от тях.

28.09.2018
Има насекоми, които будят с нещо очарование у нас. Симпатичните калинки и божи кравичките. Упоритият труд на пчеличките и мравките. Песните на щурците и светлинките, които излъчват светулките. Съзираме каква прелест е създала природата и им се възхищаваме. Насекоми, които ни очароват с поведението.....

Виж още