ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Защо имамe хлебарки в дома си – основни причини?

30.09.2016

Все повече хора се чудят защо имат хлебарки в стаите на жилищата си независимо дали обитават панелен или тухлен апартамент или къща. Все пак в къщите хлебарките се разпространяват по-трудно и доста по-рядко в сравнение с панелните блокове, но и живеещите там не са застраховани от набезите им.

Основните 7 причини да има хлебарки в апартаменти, къщи и други сгради:

Хлебарки в домовете ни - къщи, апартаменти, сгради.

  1. Най-често причината е пускането или спирането на парното отопление, като пика е през месеците декември, когато се пуска парното за зимния сезон и през април месец когато се спира.

  2. Ремонт в близост до вашия апартамент е също една от основните причини да се развъдят хлебарки в жилището ви.

  3. Резките повишавания на температурите и задържането за по-продължително време на постоянна температурата около 20-30 или повече градуса благоприятства за бум и рязко увеличаване на популациите от кафяви и черни хлебарки, тъй като при тези температури яйцата им се излюпват най-бързо.

  4. Лошата хигиена в съседите ви или във вашия дом също не е за подценяване.

  5. Наводнението в мазето би могло да повлияе много за разпространяването на хлебарките от мазетата към жилищните помещения и на-вече кухните и баните от където минава канализационната мрежа и водопроводните тръби.

  6. Не са редки случаите когато яйцата на хлебарките се пренасят от нас самите, като полепнат по подметките на обувките ни.

  7. А може хлебарките просто да са харесали вас или домът ви и сега е момента да решите дали любовта ви е взаимна и желаете ние да ви помогнем да се разделите бързо и безболезнено с тях ☺.

Ако сте намерили отговор на въпроса "Защо имаме хлебарки в жилищата си?" и статията ви се е сторила полезна ще се радваме да я споделите с ваши приятели и познати.

При нужда от помощ срещу тези насекоми, може да се доверите на Бран Инсект ЕООД, защото ние сме фирма която унищожава качествено хлебарките от 2005 г. до сега.


Още полезна информация от блога

Най-опасните и смъртоносни животни и вредители в България

Най-опасните и смъртоносни животни и вредители в България

16.09.2016
В България обитават редица насекоми, гризачи, бозайници, птици, влечуги и други животински видове, част от които са вредители и в определени ситуации могат да бъдат изключително опасни и дори смъртоносни за живота на хората. За съжаление рядко се говори обективно по тази тема, като в пресата се.....

Виж още

Пръскане или ръсене срещу гризачи – мишки и плъхове

Пръскане или ръсене срещу гризачи – мишки и плъхове

01.08.2016
Фирма Бран Инсект унищожава плъхове, мишки, съсели и други вредни гризачи не с пръскане или ръсене, а чрез съвременни високоефективни препарати одобрени от МЗ и РЗИ. Термините „ръсене за гризачи“ или „пръскане срещу плъхове и мишки“ са неправилни и заблуждаващи, тъй като срещу тези вредители не.....

Виж още

7 полезни съвета предпазващи от усложнения при среща с кърлеж

7 полезни съвета предпазващи от усложнения при среща с кърлеж

02.12.2015
Кърлежът е един от най-опасните кръвопийци сред инсектите, тъй като има уникалната способност да остава скрит, а в същото време е основен преносител на Лаймска болест (борелиоза) и Марсилска треска, които ако не бъдат лекувани качествено и навреме, могат да доведат дори до летален изход. Кърлежите.....

Виж още