ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Защо имамe хлебарки в дома си – основни причини?

30.09.2016

Все повече хора се чудят защо имат хлебарки в стаите на жилищата си независимо дали обитават панелен или тухлен апартамент или къща. Все пак в къщите хлебарките се разпространяват по-трудно и доста по-рядко в сравнение с панелните блокове, но и живеещите там не са застраховани от набезите им.

Основните 7 причини да има хлебарки в апартаменти, къщи и други сгради:

Хлебарки в домовете ни - къщи, апартаменти, сгради.

  1. Най-често причината е пускането или спирането на парното отопление, като пика е през месеците декември, когато се пуска парното за зимния сезон и през април месец когато се спира.

  2. Ремонт в близост до вашия апартамент е също една от основните причини да се развъдят хлебарки в жилището ви.

  3. Резките повишавания на температурите и задържането за по-продължително време на постоянна температурата около 20-30 или повече градуса благоприятства за бум и рязко увеличаване на популациите от кафяви и черни хлебарки, тъй като при тези температури яйцата им се излюпват най-бързо.

  4. Лошата хигиена в съседите ви или във вашия дом също не е за подценяване.

  5. Наводнението в мазето би могло да повлияе много за разпространяването на хлебарките от мазетата към жилищните помещения и на-вече кухните и баните от където минава канализационната мрежа и водопроводните тръби.

  6. Не са редки случаите когато яйцата на хлебарките се пренасят от нас самите, като полепнат по подметките на обувките ни.

  7. А може хлебарките просто да са харесали вас или домът ви и сега е момента да решите дали любовта ви е взаимна и желаете ние да ви помогнем да се разделите бързо и безболезнено с тях ☺.

Ако сте намерили отговор на въпроса "Защо имаме хлебарки в жилищата си?" и статията ви се е сторила полезна ще се радваме да я споделите с ваши приятели и познати.

При нужда от помощ срещу тези насекоми, може да се доверите на Бран Инсект ЕООД, защото ние сме фирма която унищожава качествено хлебарките от 2005 г. до сега.


Още полезна информация от блога

Как да се отървем от хлебарките

Как да се отървем от хлебарките

20.11.2015
Къде грешим, когато опитваме да се справим сами? Живеете в панелен блок и разбира се водите жестока битка с хлебарките от години без да се отървете за дълго от тях. Радвате се на кратки периоди на привиден успех мислейки, че този път вече сте се избавили завинаги от тях, докато някоя прекрасна вечер.....

Виж още

Помощ! Хлебарки! 5 причини да се обърнем за помощ към специалист

Помощ! Хлебарки! 5 причини да се обърнем за помощ към специалист

22.09.2015
Хлебарките са сред нашествениците, които наистина могат да ни накарат да викаме за помощ. Те, за разлика от другите насекоми са много упорити, устойчиви и трудни за унищожаване и ако с мравките, бълхите или молците можем да се справим понякога и сами, то хлебарките можем да победим дълготрайно само.....

Виж още

Ефикасно средство против хлебарки

Ефикасно средство против хлебарки

07.08.2015
Има ли такова и как да го открием? Хлебарката е от насекомите, обитаващи предимно закрити пространства, макар че има и видове които се срещат само в природата. Жилищните видове обичат топлината и влагата и спокойно можем да ги причислим към животните, обичащи домашния уют. За съжаление, колкото.....

Виж още