ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Как да се отървем от бълхите в блока, в къщата, мазето или двора?

07.09.2018
Как да се отървем от бъхите - Бран Инсект

Как да се отървем от бъхите

Нашествието от бълхи може да сполети всеки един дом, независимо дали става въпрос за луксозен градски апартамент, офис или най-обикновена „спретната селска къщурка“.  Те виреят еднакво добре навсякъде, стига да имат с какво да се хранят, а именно кръв. Могат да се прикрепят по козината на домашния ви любимец или просто да бъдат внесени отвън във вашия блок, мазе или дори в апартамента или къщата ви, като скочат върху дрехите ви след разходка в парка или друга затревена площ. А веднъж озовали се в дома ви, те попадат в рая. Рай за тях, не за вас. 

Започвате да усещате през деня и нощта лазене по кожата ви и постепенно започвате да се покривате с малки петънца по кожата, които всъщност са следи от ухапвания от бълхи, а понякога обаче са в следствие и на ухапвания от дървеници. Мястото ухапано от бълха или дървеница предизвиква сърбеж, но може да премине и в алергична реакция. Наложително е да вземете веднага драстични мерки. Как обаче да се отървем от тези кръвопийци? Има ли някакви народни средства срещу тях или трябва да се вземат по-сериозни мерки? Можете ли сами да се справите с бълхите или трябва да търсите професионална помощ? Тук ще Ви представим отговорите на всички тези въпроси.

На практика няма особено ефективно средство срещу бълхи и ще трябва да разчитате на „тежката артилерия“ от препарати. Такива са Айкън, Бандит, Цитрол Форте, Фовал и много други, които можете да поръчате и от фирма Бран Инсект. При дървениците нещата са далеч по-сложни и не съветваме сами да предприемате дори опити за унищожаването им, а се доверете възможно най-скоро на професионалните ни умения, защото в противен случай дори може да си навредите повече отколкото да си помогнете. 

Да се върнем на препаратите ни срещу бълхи - те се закупуват онлайн или на място в магазина ни. Не са особено скъпи и са определено ефективни. Разреждат се с вода, като за всеки отделен препарат е обозначено какво количество вода на колко грама продукт е необходимо. Изсипвате готовата смес в пулверизатор и започвате да дебнете „гадинките“. Защото те ще умрат само ако бъдат напръскани директно. Дотук нищо особено сложно.

Всички тези препарати обаче са предназначени за професионална употреба и са необходими определени познания за да се прилагат ефективно в апартаменти, мазета или къщи и дворове. Това означава, че трябва да се използват от професионалисти, които знаят как действат, къде трябва да се пръскат, какво количество от препарата е необходимо за трайното унищожаване на бълхите, какви предпазни мерки трябва да се вземат и колко често трябва да се прави обработката на всяко едно помещение било открито или закрито. И не на последно място - откъде са се взели тези вампирясали същества? Ако не знаете източника им, те ще продължават да се наслаждават на своето райско местенце и рано или късно ще възобновят популацията си.

При положение, че знаете отговорите на всички тези въпроси и можете да вземете компетентни мерки срещу упоритите кръвопийци, действайте. Но се замислете дали си струва полагането на тези усилия и дали не е по-удачно да се доверите на истинските професионалисти, които можете да намерите в лицето на фирма Бран Инсект занимаваща се с това от 2005 година. Ние със сигурност знаем как за дълго време да се отървете от бълхите от вашата къща, апартамент, мазе или дворно място.

* Ще се радваме да ви помогнем дори само с отговор на заден от вас въпрос и моля имайте предвид, че ухапването от дървеници много често се бърка с ухапване от бълхи или комари дори от някои медицински лица. 


Още полезна информация от блога

Регент – препарат за хлебарки и дървеници (истини и митове) - Бран Инсект

Регент – препарат за хлебарки и дървеници (истини и митове)

27.08.2018
Спомняте ли си нашумелият преди година случай за предлаганите на пазара яйца, които били натровени с  фипронил? Голяма суматоха настана в пресата, макар повечето от нас и идея да си нямат какво представлява фипронила. Камо ли каква е връзката му със сегашната тема, касаеща препарата Регент 800 ВГ.....

Виж още

Ку треска (Балкански грип) - Бран Инсект

Ку треска (Балкански грип)

22.08.2018
Ку-треската е болест, която често се среща при селскостопанските животни, които от своя страна се явяват неин преносител и при хората. При животните тя води до абортиране и трайно безплодие, а при хората до треска, диария, повръщане и болки в мускулите. Броят на регистрираните смъртни случая е малък,.....

Виж още

Защо стършелът е по-опасен от осата и пчелата? - Бран Инсект

Защо стършелът е по-опасен от осата и пчелата?

17.08.2018
Съвсем логично е да не сте симпатизанти на жилещи насекоми като пчели, оси и стършели. Изпитвате страх от ужилването им. Напълно разбираемо. Но все пак, може би от всички споменати насекоми, притежаващи жило, най- миловидно изглеждащи са пчелите. Те произвеждат мед, който освен че е вкусен е и  сред.....

Виж още