ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Как да се отървем от бълхите в блока, в къщата, мазето или двора?

07.09.2018
Как да се отървем от бъхите

Как да се отървем от бъхите

Нашествието от бълхи може да сполети всеки един дом, независимо дали става въпрос за луксозен градски апартамент, офис или най-обикновена „спретната селска къщурка“.  Те виреят еднакво добре навсякъде, стига да имат с какво да се хранят, а именно кръв. Могат да се прикрепят по козината на домашния ви любимец или просто да бъдат внесени отвън във вашия блок, мазе или дори в апартамента или къщата ви, като скочат върху дрехите ви след разходка в парка или друга затревена площ. А веднъж озовали се в дома ви, те попадат в рая. Рай за тях, не за вас. 

Започвате да усещате през деня и нощта лазене по кожата ви и постепенно започвате да се покривате с малки петънца по кожата, които всъщност са следи от ухапвания от бълхи, а понякога обаче са в следствие и на ухапвания от дървеници. Мястото ухапано от бълха или дървеница предизвиква сърбеж, но може да премине и в алергична реакция. Наложително е да вземете веднага драстични мерки. Как обаче да се отървем от тези кръвопийци? Има ли някакви народни средства срещу тях или трябва да се вземат по-сериозни мерки? Можете ли сами да се справите с бълхите или трябва да търсите професионална помощ? Тук ще Ви представим отговорите на всички тези въпроси.

На практика няма особено ефективно средство срещу бълхи и ще трябва да разчитате на „тежката артилерия“ от препарати. Такива са Айкън, Бандит, Цитрол Форте, Фовал и много други, които можете да поръчате и от фирма Бран Инсект. При дървениците нещата са далеч по-сложни и не съветваме сами да предприемате дори опити за унищожаването им, а се доверете възможно най-скоро на професионалните ни умения, защото в противен случай дори може да си навредите повече отколкото да си помогнете. 

Да се върнем на препаратите ни срещу бълхи - те се закупуват онлайн или на място в магазина ни. Не са особено скъпи и са определено ефективни. Разреждат се с вода, като за всеки отделен препарат е обозначено какво количество вода на колко грама продукт е необходимо. Изсипвате готовата смес в пулверизатор и започвате да дебнете „гадинките“. Защото те ще умрат само ако бъдат напръскани директно. Дотук нищо особено сложно.

Всички тези препарати обаче са предназначени за професионална употреба и са необходими определени познания за да се прилагат ефективно в апартаменти, мазета или къщи и дворове. Това означава, че трябва да се използват от професионалисти, които знаят как действат, къде трябва да се пръскат, какво количество от препарата е необходимо за трайното унищожаване на бълхите, какви предпазни мерки трябва да се вземат и колко често трябва да се прави обработката на всяко едно помещение било открито или закрито. И не на последно място - откъде са се взели тези вампирясали същества? Ако не знаете източника им, те ще продължават да се наслаждават на своето райско местенце и рано или късно ще възобновят популацията си.

При положение, че знаете отговорите на всички тези въпроси и можете да вземете компетентни мерки срещу упоритите кръвопийци, действайте. Но се замислете дали си струва полагането на тези усилия и дали не е по-удачно да се доверите на истинските професионалисти, които можете да намерите в лицето на фирма Бран Инсект занимаваща се с това от 2005 година. Ние със сигурност знаем как за дълго време да се отървете от бълхите от вашата къща, апартамент, мазе или дворно място.

* Ще се радваме да ви помогнем дори само с отговор на заден от вас въпрос и моля имайте предвид, че ухапването от дървеници много често се бърка с ухапване от бълхи или комари дори от някои медицински лица. 


Още полезна информация от блога

Регент – препарат за хлебарки и дървеници (истини и митове)

Регент – препарат за хлебарки и дървеници (истини и митове)

27.08.2018
Спомняте ли си нашумелият преди година случай за предлаганите на пазара яйца, които били натровени с  фипронил? Голяма суматоха настана в пресата, макар повечето от нас и идея да си нямат какво представлява фипронила. Камо ли каква е връзката му със сегашната тема, касаеща препарата Регент 800 ВГ.....

Виж още

Ку треска (Балкански грип)

Ку треска (Балкански грип)

22.08.2018
Ку-треската е болест, която често се среща при селскостопанските животни, които от своя страна се явяват неин преносител и при хората. При животните тя води до абортиране и трайно безплодие, а при хората до треска, диария, повръщане и болки в мускулите. Броят на регистрираните смъртни случая е малък,.....

Виж още

Защо стършелът е по-опасен от осата и пчелата?

Защо стършелът е по-опасен от осата и пчелата?

17.08.2018
Съвсем логично е да не сте симпатизанти на жилещи насекоми като пчели, оси и стършели. Изпитвате страх от ужилването им. Напълно разбираемо. Но все пак, може би от всички споменати насекоми, притежаващи жило, най- миловидно изглеждащи са пчелите. Те произвеждат мед, който освен че е вкусен е и  сред.....

Виж още