ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Пръскане или ръсене срещу гризачи - мишки и плъхове

01.08.2016

Ръсене срещу гризачи

Фирма Бран Инсект унищожава плъхове, мишки, съсели и други вредни гризачи не с пръскане или ръсене, а чрез съвременни високоефективни препарати одобрени от МЗ и РЗИ.

Термините „ръсене за гризачи“ или „пръскане срещу плъхове и мишки“ са неправилни и заблуждаващи, тъй като срещу тези вредители не могат да се извършват обработки с водно разтворими препарати, защото мишките, плъховете, а и другите гризачи са топлокръвни животни, също както и хората.

Ето защо ако съществува ефективен продукт за пръскане или ръсене срещу гризачи, то той би бил вреден и за хората. За целта се работи с нови родентициди, които са под формата на гранули или пасти, ползват се също и лепливи капани или други модерни примамки и техники.

Пръскане срещу мишки и плъхове


Не се колебайте да се свържете със специалистите от фирма Бран Инсект

Важно е да знаете, че в Бран Инсект използваме само най-съвременните, качествени и безотказни методи и продукти за защита и борба с гризачите, които освен, че гарантират 100% ефект са напълно безвредни за хората и природата. Ако имате нужда от нашата професионална помощ не се колебайте да ни потърсите за съвет или да ни повикате в дома или търговския си обект.

* Тази статията е интелектуална собственост на фирма Бран Инсект ЕООД и сайта www.vrediteli.bg. За контакти с нас: 0888 44 99 49 или 0878 20 12 21.


Още полезна информация от блога

Как да се справим с мишките вкъщи? - Бран Инсект

Как да се справим с мишките вкъщи?

17.04.2019
Повечето от вас, които са гледали популярното анимационно филмче Том и Джери, най-вероятно все съчувстват на горкото мишле Джери, което е преследвано от котката Том, но все успява по някакъв начин да я надхитри. В реалния живот обаче, мишките нито са толкова хитри, нито толкова симпатични, нито желани.....

Виж още

Видовете плъхове в България - Бран Инсект

Видовете плъхове в България

25.03.2019
Никак не е сложно да се досетите какво се крие зад сложните думи дезинфекция и дезинсекция, използвани редовно от фирмите за борба с вредителите. Какво обаче остава за по-неразбираемата дума дератизация?! Всъщност произходът ѝ е от латинското отрицание des  и rattus, означаващо плъх. Казано по-просто:.....

Виж още

Какво е антикоагулант? - Бран Инсект

Какво е антикоагулант?

13.06.2018
Изобщо не си и мислим как да Ви правим живота по-скучен и досаден, занимавайки Ви с разни сложни термини, като антикоагулант. Но ако решите да ни обърнете малко внимание, ще разберете, че темата си струва. Знаете, че има хора, които си взимат за домашен любимец от онези пухкави малки мишлета като.....

Виж още