ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Пръскане или ръсене срещу гризачи - мишки и плъхове

01.08.2016

Ръсене срещу гризачи

Фирма Бран Инсект унищожава плъхове, мишки, съсели и други вредни гризачи не с пръскане или ръсене, а чрез съвременни високоефективни препарати одобрени от МЗ и РЗИ.

Термините „ръсене за гризачи“ или „пръскане срещу плъхове и мишки“ са неправилни и заблуждаващи, тъй като срещу тези вредители не могат да се извършват обработки с водно разтворими препарати, защото мишките, плъховете, а и другите гризачи са топлокръвни животни, също както и хората.

Ето защо ако съществува ефективен продукт за пръскане или ръсене срещу гризачи, то той би бил вреден и за хората. За целта се работи с нови родентициди, които са под формата на гранули или пасти, ползват се също и лепливи капани или други модерни примамки и техники.

Пръскане срещу мишки и плъхове


Не се колебайте да се свържете със специалистите от фирма Бран Инсект

Важно е да знаете, че в Бран Инсект използваме само най-съвременните, качествени и безотказни методи и продукти за защита и борба с гризачите, които освен, че гарантират 100% ефект са напълно безвредни за хората и природата. Ако имате нужда от нашата професионална помощ не се колебайте да ни потърсите за съвет или да ни повикате в дома или търговския си обект.

* Тази статията е интелектуална собственост на фирма Бран Инсект ЕООД и сайта www.vrediteli.bg. За контакти с нас: 0888 44 99 49 или 0878 20 12 21.


Още полезна информация от блога

Защо някои препарати за дератизация са невинаги ефективни?

Защо някои препарати за дератизация са невинаги ефективни?

12.11.2015
Ако някога сте се сблъсквали с нашествие на гризачи - мишки и плъхове, вероятно вече сте опитвали да се преборите с тях по конвенционалния начин - с отрова, закупена от аптеката или специализиран магазин и вероятно сте разбрали по трудния начин, че тези средства рядко дават бърз и категоричен.....

Виж още

Кои видове капани използват ДДД фирмите срещу гризачите и кога е необходима употребата им?

Кои видове капани използват ДДД фирмите срещу гризачите и кога е необходима употребата им?

04.11.2015
Гризачите са сред най-неприятните вредители, поради своя често отблъскващ вид, вредни навици и способността им да пренасят множество зарази. Вероятно знаете, че чумните епидемии, останали в историята са предизвикани именно от безконтролната популация на плъхове и мишки. Тези неприятни животинки.....

Виж още

Борба с гризачи от лицензирана фирма

Борба с гризачи от лицензирана фирма

22.10.2015
Защо трябва да подхождате сериозно при борбата с гризачите и да търсите професионална помощ? Гризачите са вредители, които тормозят човечеството от векове. Те са особено опасни, не само, поради способността им да нанесат сериозни поражения на земеделските насаждения, но защото различните видове.....

Виж още