ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Пръскане или ръсене срещу гризачи - мишки и плъхове

01.08.2016

Ръсене срещу гризачи

Фирма Бран Инсект унищожава плъхове, мишки, съсели и други вредни гризачи не с пръскане или ръсене, а чрез съвременни високоефективни препарати одобрени от МЗ и РЗИ.

Термините „ръсене за гризачи“ или „пръскане срещу плъхове и мишки“ са неправилни и заблуждаващи, тъй като срещу тези вредители не могат да се извършват обработки с водно разтворими препарати, защото мишките, плъховете, а и другите гризачи са топлокръвни животни, също както и хората.

Ето защо ако съществува ефективен продукт за пръскане или ръсене срещу гризачи, то той би бил вреден и за хората. За целта се работи с нови родентициди, които са под формата на гранули или пасти, ползват се също и лепливи капани или други модерни примамки и техники.

Пръскане срещу мишки и плъхове


Не се колебайте да се свържете със специалистите от фирма Бран Инсект

Важно е да знаете, че в Бран Инсект използваме само най-съвременните, качествени и безотказни методи и продукти за защита и борба с гризачите, които освен, че гарантират 100% ефект са напълно безвредни за хората и природата. Ако имате нужда от нашата професионална помощ не се колебайте да ни потърсите за съвет или да ни повикате в дома или търговския си обект.

* Тази статията е интелектуална собственост на фирма Бран Инсект ЕООД и сайта www.vrediteli.bg. За контакти с нас: 0888 44 99 49 или 0878 20 12 21.


Още полезна информация от блога

7 полезни съвета предпазващи от усложнения при среща с кърлеж

7 полезни съвета предпазващи от усложнения при среща с кърлеж

02.12.2015
Кърлежът е един от най-опасните кръвопийци сред инсектите, тъй като има уникалната способност да остава скрит, а в същото време е основен преносител на Лаймска болест (борелиоза) и Марсилска треска, които ако не бъдат лекувани качествено и навреме, могат да доведат дори до летален изход. Кърлежите.....

Виж още

Първа помощ и спешни мерки при ухапване от змия

Първа помощ и спешни мерки при ухапване от змия

23.11.2015
Научете как да избегнете ухапване и как да разберете дали е от отровна змия? Змиите са сред представителите на животинския свят, които будят инстинктивно чувство на страх, отвращение, а в някои случаи дори на ужас. Това се дължи на демонизирането на тези неагресивни влечуги и най-вече на фаталните.....

Виж още

Спешна помощ при ужилване от пчела, оса или стършел

Спешна помощ при ужилване от пчела, оса или стършел

20.11.2015
Защо бързата реакция при ужилване от насекоми е много важна? Ужилването от ципокрили насекоми (оси, пчели, стършели) е безспорно много неприятно и болезнено, но то, също така може да бъде и изключително опасно. В някои случаи това неприятно преживяване може да завърши фатално, затова бързата.....

Виж още