ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Ефикасно средство против хлебарки

07.08.2015

Има ли такова и как да го открием?

Хлебарката е от насекомите, обитаващи предимно закрити пространства, макар че има и видове които се срещат само в природата. Жилищните видове обичат топлината и влагата и спокойно можем да ги причислим към животните, обичащи домашния уют. За съжаление, колкото повече те се радват на нашия дом и завладява все по-големи територии, толкова повече ние сме склонни да изпаднем в отчаяние, защото всички опити да ги прогоним са се оказали малотрайни или напълно неуспешни.

Защо хлебарките са проблем?

Хлебарките са преносители на голям брой зарази. Те най-често пропълзяват от канализационната мрежа, след което облазват храната и съдовете ни за хранене. Ужасно, нали? Хлебарките винаги търсят тъмно и топло място, което ги кара да се заселват в електрическите уреди и инсталацията, а там е много трудно да ги достигнем, за да ги унищожим чрез опръскване или хранителна примамка.

Кое е най-ефикасното средство за борба с нашественика?

Eфикacнo cpeдcтвo пpoтив xлeбapкиЗабравете спрейовете, продавани в аптеките и магазините за селскостопански препарати. Те са по-вредни за хората, отколкото за хлебарките и дори да успеят да унищожат малка част от обитаващата дома Ви популация, бъдете сигурни, че много скоро тяхната численост ще бъде възстановена и което е по-лошо ще се е приспособила към препарата, което прави унищожаването им дори от професионалните фирми за защита от вредители по-трудно, но не и невъзможно.

Най-ефикасните препарати не се продават свободно. Всеки вид инсекти има непоносимост към определен химикал, затова е изключително важно да потърсите професионална помощ. Това, което една специализирана фирма ще Ви предложи няма от къде другаде да си набавите, а то е мощен и силно действащ биоцид с дълготрайно остатъчно действие, който ще унищожи цялата популация на вредителя.

В случай на свръх голямо нашествие може да се наложи повторно опръскване. Това отново трябва да бъде направено професионално, тъй като понякога се пригбява до третиране с друг препарат или по друга технология. Вие не сте компетентни и нямате достъп до качествените инсектициди одобрени от Министерство на здравеопазването само за професионална употреба, така че вместо да пръскате излишни пари за неефикасни средства, просто ги вложете в правилното решение.

Как действат професионалните инсектициди?

Инсектицидните химикали, използвани от професионалистите са ефективни, защото действат хитро и дългосрочно. След опръскване е достатъчно колкото може повече насекоми да облазят отровата (заради това не отмивайте препарата), след което да я принесат чрез телцата си навътре в процепите и дупките, където са гнездата им и да заразят цялата популация за няколко дни. По този начин няма да се налага да обработвате битовите електрически уреди, каналите и контактите - отровата ще достигне до най-недостъпните места, тъй като ще бъде пренесена лично от вредителя.

Борбата с хлебарките е трудна и понякога се налага да я водим отново и отново, но използвайки правилните средства няма да имаме изгубена битка.


Още полезна информация от блога

Вечната битка между човека и хлебарката

Вечната битка между човека и хлебарката

21.07.2015
Вечната война между хората и хлебарките Хлебарката обитава нашата планета много преди нас - хората. Тя вероятно ще продължи да живее и след нашата гибел, след като е факт, че може да издържи на всякакви екологични и метеорологични катаклизми, с изключение единствено на арктически студ. На Земята има.....

Виж още

10 Изумителни интересни неща за хлебарките

10 Изумителни интересни неща за хлебарките

27.02.2014
Неприятни, отблъскващи, загадъчни, интересни или опасни вредители? За хлебарката, за разлика от повечето други неприятели може да се каже и напише много. В следващите редове ще прочетете едни от най-изумителните неща, които доказват още повече уникалността на това насекомо пред останалите. 1. През.....

Виж още

Методи за премахване на хлебарки

Методи за премахване на хлебарки

27.02.2014
Сигурно сте се запитвали как и дали въобще човек може сам да се справи и да унищожи напълно хлебарките, без чужда помощ и без да закупува препарати от аптеката? В тази статия ще ви опишем няколко естесвени метода и съвета за премахване на хлебарките по естествен начин, които ако ви се експериментира.....

Виж още